UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEYAZ SARAY'DAKİ TÜRKİYE TOPLANTISINDA KAVGA!

Suriye'den çekilme kararı nedeniyle iç siyasette eleştirilen ABD Başkanı Donald Trump, Kongre'nin dış politika ve güvenlik alanındaki en üst düzey isimlerini ağırladı. Toplantı sırasında, Demokratlarla Trump arasında büyük bir gerilim yaşandı. Trump'ın çok sinirlendiği ifade edildi.

BEYAZ SARAY'DAKİ TÜRKİYE TOPLANTISINDA KAVGA!

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine düzenlediği Barış Pınarı Harekatı sonrası ABD askerinin çekilmesi dolayısıyla ABD iç siyasetinde eleştirilen ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray'da Suriye'deki son durumun görüşüldüğü bir toplantı yaptı. Toplantıda Demokrat Partililer ile Trump arasında büyük bir gerilim yaşandı.

Trump, Beyaz Saray'da ABD Senatosu ve Temsilciler Meclisinden Cumhuriyetçi ve Demokrat isimlerle bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmede ABD Başkanı Donald Trump'ın, Beyaz Saray'da Kongre üyeleri ile yaptığı Suriye toplantısında, Kongre'de kabul edilen ve Suriye kararını kınayan karar tasarısı nedeniyle çok sinirlendiği ve toplantıyı kısa kestiği belirtildi.

TRUMP, PELOSİ'YE "ÜÇÜNÜ SINIF POLİTİKACI" DEDİ

ABD Temsilciler Meclisi'nin Donald Trump'ın Suriye'nin kuzeyinden asker çekme kararına karşı çıkan tasarıyı onayladığı sırada gerçekleşen toplantıda, taraflar arasında ciddi bir tartışma yaşandığı, Trump'ın kendisini eleştiren Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat Parti'den Nancy Pelosi'ye "üçüncü sınıf politikacı" dediği ve Pelosi'nin toplantıyı terk ettiği ifade ediliyor.

TRUMP ÇOK SİNİRLENDİ

Demokratların iddiasına göre Trump, tam da Temsilciler Meclisi'nde kendisinin Suriye'nin kuzeyinden asker çekme kararını kınayan tasarıyı onayladığı sırada yapılan toplantıda kendini kaybettiği belirtildi.

Beyaz Saray muhabirleri de toplantının gergin geçtiğini ve Trump'ın toplantıyı kısa kestiğini kaydetti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtrump