UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYŞE KARAMAN ÖLÜME BÖYLE GELDİ!

Anestezi teknikeri Ayşe Karaman'ın ölümüne ilişkin iddianameye emniyet birimlerinin görüntü izleme tutanağı da girdi. İşte genç kadının doktor sevgilisinin evine gelişinden sonra yaşananlar...

AYŞE KARAMAN ÖLÜME BÖYLE GELDİ!

Anestezi Teknikeri Ayşe Karaman, 29 Temmuz’da doktor Özgür T.’nin evinde ölü bulunmuştu.

Şüpheli ölümle ilgili Özgür T. tutuklanırken Ankara Cumhuriyet Savcısı Ramazan Hançer’in hazırlayıp Ankara 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunduğu iddianamede 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbetle cezalandırılması istendi.

Planlı cinayetle suçlanan tutuklu sanık Özgür T.'nin, Ayşe Karaman'a damar yolu açarak iki ilaç ve ameliyatlarda kullanılan 'propofol' etken maddeli anestezi ilacı vermek suretiyle ölümüne sebebiyet verdiği belirtiliyordu.

Sanığın da suçunu kabul ettiğinin belirtildiği iddianameye o gece Ayşe Karaman'ın Özgür T.'nin evine gelişi ve sonrasında yaşananlara ilişkin emniyet birimlerinin güvenlik kamerası izleme tutanakları da iddianameye girdi.

Olayın meydana geldiği Ankara Oran Mahallesi Park Vadi Evleri D-Blok’a ait güvenlik kamera görüntülerinde Ayşe Karaman’ın, saat 23.34’te eve geldiği görüldü.

Şüpheli Özgür T. ise eve saat 01.18’de elinde poşet ve çanta ile geldi.

Görüntüde Özgür T.’nin, saat 04.05’de yine elinde çanta ile evden çıktığı ve saat 05.30’da üzerinde ameliyat giysileri ile tekrar geldiği görüldü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERANESTEZİ  AYŞE KARAMAN