UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARACİĞERİNİ GERİ İSTEYEN M. ÖZMEN'İN EŞİ HAKKINDA ŞOK GERÇEK!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu gün yaşanan ilginç olay sosyal medyada gündem oldu.

KARACİĞERİNİ GERİ İSTEYEN M. ÖZMEN'İN EŞİ HAKKINDA ŞOK GERÇEK!

Hasta eşine karaciğerini veren Melike Özmen, eşi iyileştikten sonra onu aldattığı için karaciğerini geri istediğini canlı yayında belirtti.

12 yıllık eşi tarafından aldatıldığını ve karaciğerini isteyen genç kadının canlı yayındaki söylemleri ise herkesi ekrana kilitledi.

Zekiye Altun'un, "Ekrem bana kendi karaciğerini Melike'ye verdiğini söyledi. ben Melike'nin Ekrem'e ciğerini verdiğini bilmiyordum. Ben olmasaydım da boşanacaklarmış zaten hem Ekrem hem de ailesi bana bunları söyledi. Ses kayıtları da var telefonumda. " açıklaması Müge Anlı çileden çıktı.

Müge Anlı,"Sen şimdi bu adam seni seviyor Melike'ye yaptıklarını sana yapmaz sanıyorsun ya, yanılıyorsun. Daha çok küçüksün. Bi kere bu adam sana en başında yalan söylemiş, bir düşün bakalım neden yalan söylemiş. Adam ya da kadın şerefsizse evlilik hayatındaki her şeyi anlatır" şeklinde tepki gösterdi.

Müge Anlı Melike Özmen'e, "Pişman mısın karaciğerini verdiğin için?" sorusunu yöneltti. Melike Hanım, "Pişmanım, keşke vermesydim." şeklinde yanıt verirken, Ekrem Özmen, "Ben de pişmanım keşke almasaydım." dedi.

Müge Anlı'daki Avukat Rahmi Özkan da olayın peşini bırakmayacağını ve Ekrem Özmen'den kanun yoluyla elinde ne varsa el koyacağını belirtti. Müge Anlı da bu sözler üzerine, "Ben de maaşı ona aldırtmayacağım, haram para alıyorsun. Madem hasta olduğun için bu parayı aldın, şimdi de iyileştim diye başvuru yapman gerekiyordu." dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMÜGE ANLI