UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAKYAJ KAVGASI!

Mehmet Bekaroğlu eleştirdi, Buket Aydın çıldırdı! Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın ile CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun “makyaj kavgası” sosyal medyanın gündemine oturdu.

MAKYAJ KAVGASI!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, PKK/YPG'lilerin gazetecilere saldırdığı bölgeye giden Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın'ı verdiği poz nedeniyle sosyal medyadan hedef aldı.

“YAZIKLAR OLSUN”

Bekaroğlu yayınladığı mesajda, “Yaptığınız iş ciddi bir iş, bebekler ölüyor, siviller, askerler ölüyor, anne babaların gözleri ekranlarda çocuklarının haberlerini bekliyor. Siz sanki defileye çıkmış poz veriyorsunuz. O kadar boyanmaya nasıl zaman buldunuz? Yazıklar olsun!” ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun sert sözleri sosyal medyada gündem oldu. Bekaroğlu’nun eleştirisine Buket Aydın’dan jet hızıyla yanıt geldi.

“TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DEĞİL SİZİN HEDEFİNİZ OLMAK ŞAŞIRTIYOR”

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, Bekaroğlu’na cevap olarak “Ailemizi geride bırakıp canımızı hiçe sayıp her türlü riski alıp Akçakale’den tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya çalışırken terör örgütünün hedefi olmak bizi şaşırtmıyor da sizlerin hedefi olmak çok şaşırtıyor doğrusu” dedi.

Sizce kim haklı? Yorumlarınızı ucankustv Instagram hesabımızdaki videonun altına bekliyoruz… 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13