UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARIŞ PINARI HAREKATI'YLA İLGİLİ SÜLEYMAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili önemli açıklamalarda bulunuyor.

BARIŞ PINARI HAREKATI'YLA İLGİLİ SÜLEYMAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA!

İçişleri Bakanı Soylu'nun açıklamaları şöyle;

Herkes sivilleri kimin vurduğunu dün gördü. Kafası karışık olanlara sesleniyorum, Türkiye'ye düşen havan mermileri hangi devletin resmi ordusu tarafından atıldı? O havan mermileri sivil vatandaşları vurdu. Sivil vatandaş ne taşır? Devlet ruhsat verdiyse tabanca taşır, roketatar taşımaz. Dünya bize cevap versin. Sivilleri kim vurdu? Kimse artık kusura bakmasın biz bu tehditleri, kınamaları görmezden gelir olduk. Kendi göbeğimizi kendimiz keseriz. Sadece evletlarımıza, milletimize, devlet tecrübemize güvendik.

Türkiye'yi baskılamaya karşı tavırlarını sürdürüyorlar, artık hiçbirisi umurumuzda değil.

'MECLİS'TE DİLE GETİRENLER ALÇAKTIR'

Neymiş efendim 'PKK ile YPG ile savaşırsak bizi DEAŞ'tan kim kurtacak?' Utanmadan sıkılmadan bir de bunu Meclis kürsüsünden söylüyorlar. DEAŞ'la mücadele eden bizim kahraman ordumuzdan başkası değildir. Biz hiçbir zaman işgal yapmadık. Bunu Meclis'te dile getirenler alçaktır ve bu ülkenin hiç bir şeyinden nasibini almamış çukurluktadırlar.

'GÖZALTILAR DEVAM EDİYOR'

Şu ana kadar 500 yakın sosyal medyada 'Harekat'a hakaret eden, işgalci diyenlere gerekli tespitleri yaptık. Gözaltılar devam ediyor. 40 yıldır bu terörle karşı karşıyayız. Bırakalım da çocuklarımız da mı bu sorunla karşı karşıya kalsın. Yeter artık.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsüleyman soylu