UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HADİSE VE DEMET AKALIN ARASINDAKİ “10 MİLYONCUK” KRİZİ BÜYÜYOR!

Hadise ve Demet Akalın arasında ipler iyice gerildi! Önceki akşam Ulus’ta bir mekan çıkışı objektiflere yansıyan Hadise yine gündemde bomba etkisi yaratacak sözlere imza attı…

HADİSE VE DEMET AKALIN ARASINDAKİ “10 MİLYONCUK” KRİZİ BÜYÜYOR!

Sosyal medya hesabı Instagram’da 10 milyon takipçiye ulaşan Hadise, sahte takipçi satın aldığı iddialarına, “Ben takipçi nasıl satın alınır bilmiyorum. Hiç yapmadım Allah şahidim. Bazı insanlar hiç resim yüklemeyerek 30-40-100-1000 kişi takip edebiliyorlar bunlara sahte diyebilirsiniz, sahte diyemezsiniz buna biz karışamayız. Ben kendimi biliyorum. Ben sahte takipçi almadıysam ki Allah şahidim benim içim çok rahat” dedi.

Demet Akalın’ın geçtiğimiz günlerde Hadise’nin 10 milyon takipçiye ulaşması hakkında “Kocası da yok, milyoncukları da yazık” açıklamasını soran muhabirlere şarkıcı, “Başka soru!” diyerek Demet Akalın’ın kendisi hakkındaki söylediği yorumları cevapsız bıraktı.

Hadise’nin Demet Akalın hakkında, “İyi ama onun kocası da yok. Geçen yıl boşanmamış mıydı?” dediği iddialarına şarkıcı, “Ben öyle konuşmuyorum. Şu anda konuşmuyorum öyle bir yorum yapsaydım karşınızda öyle bir yorum yapardım” diyerek Demet Akalın hakkında konuşmadığını belirtti

Harbiye Açıkhava konseri ve 10 milyon takipçiye ulaşmasının eleştirilmesi hakkında Hadise “Valla arkadaşlar bir Harbiye konseri yaptık tüm yaz konuşuldu. Maşallah bana ve ekibime demek ki öyle bir iz bırakmışız ki birileri dayanamamış, birileri kızmış çekememiş bilemiyorum yapacak bir şey yok. Bir gece ile böyle imza attıysak seneye birkaç tarihe imza atarız diyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHADİSE  DEMET AKALIN