UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARIŞ PINARI HAREKATI'NDA KARA OPERASYONU BAŞLADI!

TSK tarafından düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'nda kara operasyonu başladı.

BARIŞ PINARI HAREKATI'NDA KARA OPERASYONU BAŞLADI!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre; "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Suriye Milli Ordusu, Barış Pınarı Harekatı kapsamında Fırat'ın doğusuna kara harekatına başladı" denildi.

Milli Savunma Bakanlığı: Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Suriye Millî Ordusu, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Fırat’ın doğusuna kara harekâtına başladı.



Milli Savunma Bakanı Akar, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin "Amacımız Fırat'ın Doğusunda DEAŞ ve PKK/KCK/PYD-YPG'nin varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak bir barış koridoru tesis ederek ülkemizdeki Suriyeli kardeşlerimizin de bir an önce kendi topraklarına evlerine dönüşlerini gerçekleştirmektir." ifadelerini kullandı.


Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin sosyal medyada kara propaganda yapan 78 şahıs hakkında işlem başlatıldı

Sosyal medyada Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin kara propaganda yapan 78 şahısla ilgili yasal işlem başlatıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden "Türk Polis Teşkilatı olarak suç ve suçlularla mücadelemizi her alanda sürdürdüğümüz gibi sanal ortamda da sürdürmeye devam edeceğiz." açıklaması yapıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERoperasyon  barış hareakatı