UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞTE TUĞBA ÖZAY’IN GÜZELLİK SIRLARI!

O Türkiye’nin en güzel kadınlarından biri podyumların efsane ismi ve her yaptığı ile gündemden düşmeyen kadın.

İŞTE TUĞBA ÖZAY’IN GÜZELLİK SIRLARI!

Manken, oyuncu ve şarkıcı Tuğba Özay ile çok özel bir röportaj... Özay, sizler için güzellik sırlarını paylaştı… 


NASILSINIZ TUĞBA HANIM?  YENİ PROJELERİNİZ VAR MI? 


Tuğba Özay: Çok teşekkür ederim iyiyim, heyecanlıyım… Çünkü albüm hazırlamaktayız. 10 şarkılık bir albüm olacak... Bunlardan 8’inin sözleri ve bestesi bana ait... .2 adet de babamdan aldım… 

Armoni adlı albümümün 4. ve son video klip çalışmasıydı… Ama yapacaklarım günden güne güzelleşerek artacak…


RÖPORTAJIMIZA SAÇLARINIZ İLE BAŞLAMAK İSTİYORUM. HER ZAMAN GÜR, SAĞLIKLI VE DOLGUN BİR HAVASI VAR. BUNUN İÇİN BİR BAKIM UYGULUYOR MUSUNUZ?


Tuğba Özay: saçlarıma çok önem veriyorum… Bir kadını gösteren özelliklerinden biridir bakımlı ve parlak saçlar…  Her 2 ayda bir uçlarından aldırırım... Saç değiştiririm…

Kerastase,redken ve Paul Mitchell ürünleri vazgeçilmezimdir… Haftada bir bakım kremi Ayda bir ise ‘Dana kemiğinin ilik yağını’ saçlarıma uygularım.


İŞİNİZ GERÇEKTEN ZOR. TELEVİZYON’DA GÜZEL GÖRÜNMEK ZORUNDASINIZ. CİLDİNİZE YAPTIĞINIZ BAKIMLAR NE DESEK? 


Tuğba Özay: Cildim her zaman ışıl ışıl olmalıdır. Saçlarım gibi... Çünkü sürekli göz önünde bir insan olarak flaşlar hep üzerimde.. Sanki bizim bir tane bile olsa sivilcemiz olmamalı gibi bir baskı altındayız aslında. Çünkü insanlar sizi ekranda izleyip büyüleniyorlar… Yakından gördükleri zaman da insanları etkilemelisiniz.. Açıkçası bunu başardığımı düşünüyorum, cildimin bebek gibi olduğunu söylerler. Bunu öncelik İle genlerime borçluyum çok şükür ki sorunlu bir cildim yok.. Onun dışındayım günlük hayatında hiç makyaj yapmayan bir insanım.. Haftada 2 ya da 3 kez buhar banyosu yaparım... Ayda 2 kez yoğurt ve Bal Maskesi yaparak cildimi Ödüllendiririm… Yüzümü sodayla da yıkarım ayrıca toniğimi de ihmal etmem.. Göz çevresine havyar jeli sürerim… Bunun yanı sıra bulgari marka göz kremi kullanıyorum... Göz çevresinde Lapraire’nin ürünleri de tercihimdir… Oksijen terapisi de önemli benim için.. Şehir hayatında cildimin ekstra yorulduğunu hissediyorum… Çünkü kirli hava ister istemez etki ediyor... Fakat ne zaman çiftliğime gitsem bambaşka bir Tuğba olarak dönüyorum…  Demek ki temiz hava ve oksijenin kıymetini bilmeliyiz!  Tüm bunların yanında uyku çok önemli... Alkol ve sigara kullanmayışım da avantaj... Bir de bir sırrımı daha vereyim : her Sabah yüz jimnastiği yaparım!!! Sadece 5 dakika yeterli.


SAÇLARINIZA NASIL ŞEKİL VERMEYİ TERCİH EDERSİNİZ?


Tuğba Özay: Saçlarım kolay şekil alan şaç türünden ve bunun faydalarını görüyorum:)  Acil durumlarda Vigo yapıyorum ..  Jöleliyor ardından vigoyla kurutuyorum.. Ya da tepede topuz yapıyorum tüm saçımı toplayarak... Bazen yıka ve çık modeli bile yeterli olabiliyor bu yüzden Şanslıyım.. Ama Güneşin altında kurutursam eğer Şahane bir volüme sahip oluyor saçlarım ve o halimi herkes çok beğeniyor.


AÇILIŞ, DAVET GİBİ ŞIK BİR GECE DE HANGİ TARZ MAKYAJ UYGULUYORSUNUZ. PÜF NOKTALARINIZ VAR MI? 


Tuğba Özay: Makyajda püf noktalarım elbette ki var.. Kaşlarımı belirginleştirmeyi tercih ederim daha yumuşak oluyor.. Yüzüme fondöten asla sürmem… Yalnızca pudra kullanırım… Acil durumlarda siyah kalem yeterli olabilir.. Gözlerime bir kalem çeker onu bir güzel dağıtır buğulu bakışlara sahip olabilirim.. Bir parlatıcı ve Şeftali tonlarındaki allık benim için yeterli olabilir... Ama sahne ve çekim makyajlarımız konsepte göre değişir sürekli.


KUAFÖR SALONUNDA DİKKAT ETTİĞİNİZ HUSUSLAR VAR MI? 


Tuğba Özay: Kuaförüm uzun yıllardır aynıdır... Sevgili Tayfun Gür…  Ara sıra Erbil Kuaföre de giderim… İki yerde benim huyumu çok iyi bilir... Hijyen ve hizmet!!!

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTuğba Özay