UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAKAN URAL-SEDA İLE MÜGE-GÜLŞEN YARIŞI?

Gözler dün Kanal D’de arka arkaya yayınlanan iki magazin programının arasındaki yarıştaydı!..

HAKAN URAL-SEDA İLE MÜGE-GÜLŞEN YARIŞI?

GÜNÜN RATING ANALİZİ:

HAKAN URAL’LA MÜGE GÜLŞEN KAFA KAFAYA!..

Dün, önce zirveye baktığımızda tabi ki Çukur ilk sırada…

10 civarı ratingleri ile her kategoride birinci…

Peşinden gelen diziler Yeşil Elma ile Zalim İstanbul…

Ama aralarında ciddi fark var.

Bu arada sürekli dikkatimizi çeken bir kanal 7 dizisi, Yemin…

Devamlı3 ratingler, 7 civarı share’ler… Bu rakamlar Kanal 7 için ciddi iyi rakamlar… Ve diğer kanalların da düşmesine neden oluyor.

Dün Ekrem İmamoğlu’nu konuk eden İsmail Küçükkaya, her zamanki performansının üstüne çıkmış, hatta AB’de 25.44 share’e kadar yükselmiş.

Gelinim Mutfakta geçen seneki performansını bir türlü yakalayamadı bu sezon…

Çağla ile Yeni Bir Gün, bu sezon yükselişte olan Fox’un genel izlenme oranlarının ciddi altında kalmaya başladı ve çok uzun süre devam edebilme imkanı görünmüyor.

Mesut Yar ise dikkat çekiyor. Totalde 6.40 share almış. AB’de ise 7.35 share almış, bayağı iyi…

Ve Kanal D içinde dün sabah itibariyle iki magazin programı birden başladı. Hakan Ural’la Seda Akgül, Neler Oluyor Hayatta ile sabah 09.00 gibi yayına girdi, 10.50 gibi bitti. Müge Dağıstanlı-Gülşen Yüksel ile 2. Sayfa ise hemen peşinden yayına girmiş… Sonuç, öncelikle AB’de kafa kafaya bitirmişler yarışı… Müge-Gülşen 43. Sırada, Hakan Ural’la Seda Akgül ise 44. Sırada… Müge-Gülşen 5.83 share almış, Hakan-Seda ise 7.88 share… Yani izlenme payı olarak Hakan-Seda daha iyi… Totalde ise Müge-Gülşen 59. sırada 0.82 rating 5.70 share… Hakan Seda ise 90. sırada ve 0.47 rating, 4.10 share…

Kanal içindeki iki magazin programının yorumunu yaparsak… Çevredeki genel beklenti, Müge ile Gülşen’in oturmuş seyircisiyle çok daha iyi gideceği şeklindeydi. Ancak Hakan ile Seda daha ilk günden AB’de 7.88 share alarak dikkati çektiler. Fakat program izlendiğinde, daha uzun süreler program yapmaya alışmış Hakan Ural’ın net’i 80-90 dakikalarda olan programda “sıkıştığı” görülüyor. Müge ile Gülşen ise daha avantajlı bir saat diliminde… Rating olarak daha üstte olmaları normal… Ama belli ki bu yarış önümüzdeki günlerde enteresan bir hal alacak.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13