UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FATİH ÜREK, SAĞLIK DURUMU HAKKINDA KONUŞTU!

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, hakkında merak edilenleri açıkladı.

FATİH ÜREK, SAĞLIK DURUMU HAKKINDA KONUŞTU!

Nasılsınız diyerek sorularıma başlamak istiyorum

Sahne çalışmaları ve tv de ki programınız çok başarılı bir şekilde devam ediyor öncelikle tebrik ediyorum canı gönülden sizi.

ST: Yoğun bir çalışma temposu içinde Fatih Ürek kendine zaman ayırabiliyor mu? Yeni sezon da projeleriniz neler?

FÜ: Televizyon programımız ‘Gelinim Mutfakta’ ve sahne programlarım bildiğiniz üzere bu sezon da devam ediyor. Tahmin edersiniz ki, zaten başka bir şey yapmaya vakit kalmıyor. Çünkü bunların bir de hazırlık süreci var. Dışarıdan gözüktüğü kadar kolay ilerleyen bir iş değil. Hazırlık kısmı çok daha zahmetli ve vakit alıyor. Bu yüzden kendime kalan azıcık zamanı da dinlenmeye ayırıyorum. Sahneler için yaptığım seyahatlerden dolayı çoğu arkadaşıma vakit ayıramıyorum ama memnuniyetsiz değilim asla bu yaz çok güzel Migros Turnesi yaptık ve tüm sevenlerimle buluşmaya çalıştık hatta bu sebeple çözümü arkadaşlarımı topluca yapılan organizasyonlarda görerek ya da görüntülü konuşmalarla gönül almalarda buldum. :)

ST: Tüp mide ameliyatı oldunuz? Kilo sorununuzu çözümledi mi ve sonrasında ki süreci sporla desteklediniz mi?

FÜ: Benim tüp mide ameliyatım takip edenlerin bileceği üzere, 10 kişiden 1’inin başına gelen kötü bir durumla sonuçlandı. Ameliyattan sonra dikişlerim attı ve mide ameliyatım bir nevi başarısızlıkla sonuçlandı ve aylarca hastanede yatarak tedavi gördüm. Herkes benden ümidi kesmişti diyebilirim. Ölümden döndüm. Fakat sonrasında doktorlarımın doğru tedavisi sayesinde sonsuz şükür ki iyileştim. Çok fazla kilo verdiğim için birazını kendi isteğimle geri aldım bile. Pilatese elimden geldiğince hala devam ediyorum. İlk zamanlar haftanın 4 günüydü. Şimdi ancak 2 gün yapabiliyorum.

ST: Meslek hayatınızda yapmak istediğiniz en büyük hayalinizi bizler ile paylaşır mısın?

FÜ: En büyük hayalim Zeki Müren ile aynı sahnede bulunmaktı. Aynı sahnede bulunamadım, fakat Şarkılar Bizi Söyler isimli Müjdat Gezen ile yaptığımız müzikalde Zeki Müren’i canlandırarak bir nevi hayalime kavuşmuş oldum.

ST: Hayat amacınız nedir? 

FÜ: Tevekkül etmek. Hayatta önüme çıkan her şeyi, elimden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalışır gerisini Allah’a bırakırım. Bu benim tamamen hayata bakış açımı oluşturuyor. Mutluluğun buradan geçtiğine inanıyorum.

ST: Bir ara Ata sporumuz yağlı güreş ile ilgili Kırkpınar Ağası açıklamalarınız oldu? Ve önemli bir sporu daha popüler hale getirdiniz bundan biraz bahseder misiniz?

FÜ: Bunun bu kadar büyümesine gerek olmadığına inanıyorum. Yağlı güreş, binicilik ya da okçuluk gibi bir ata sporumuz. Sevdiğimi söyledim ve sahnede espri yaptım. Benim böyle bir gündeme ihtiyacım hiç bir zaman olmadı. Bu sayede daha popüler olduysa ne mutlu bana. Hepsi bundan ibaret.

ST: En sevdiğiniz yönleriniz nelerdir? 

Samimiyetim ve rahatlığım. Bence insanlar da beni bu yüzden seviyor. İçimizden biriyim.

FÜ: Sizi en çok ne sinirlendirir?

İnsanlara çok güvenip sonra hayal kırıklığına uğradığımda kendime yine nasıl bu kadar çabuk güvendim diye kızıyorum. Benim derdim kendimle hala. Başka insanlara kendime kızdığım kadar kızmıyorum herhalde.

FÜ: Burcumun özelliklerini taşıdığıma inanıyorum. Mesela benimle ilişki yaşamak zordur. Sahiplenici ve otoriterimdir. Aynı zamanda özgür ruhluyumdur ve özgürlüğümden ödün vermem. Ama tabii zamanla törpülenen şeyler bunlar. Yaşla birlikte değişiyor insan. Yay, kova ve özellikle aslan burcu insanlarla iyi anlaştığımı düşünüyorum.

ST: İlgi duyduğunuz ya da yaptığınız sporlar nelerdir?

FÜ: Pilates yapıyorum. Ameliyattan sonra pilatese iyice alıştım. Yürüyüş yapmayı çok seviyorum . Ama en büyük sporum sahnede oluyor. Performans sergilemek ciddi bir spor.

ST: Beslenme düzeninizi neye göre belirliyorsunuz?

FÜ: Eskiden doktorumun verdiği şeyleri yiyordum. Artık alıştım. Bir gün fazla kaçırırsam ertesi gün dikkat ederek dengeliyorum.

ST: Bir dilek hakkınız olsaydı ne dilerdiniz?

FÜ: Zamanı geri alıp, annemin yine yanımda olmasını onunla dertleşip danışmayı dilerdim.

ST: Son olarak kadınım.com okurlarına sağlık spor ve diyetle ilgili önerileriniz ne olur?

FÜ: Bol bol su içmelerini ve düzenli olarak yürüyüş yapmalarını tavsiye ederim. Birde belki klasik gelecek ama kahveyle yapılan peelingleri ciddi şekilde tavsiye ederim.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfatih ürek  serkan tatar