UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜGE ANLI'DAKİ TUNCAY DEMİREL OLAYININ DETAYLARI ŞOK ETTİ!

23 Ağustos'ta hayatını kaybeden Tuncay Demirel'in şüpheli ölümü Müge Anlı'nın programında araştırılıyor. 45 yaşındaki Demirel'in, 20 yıllık eşinin 10 yıldır yasak aşk yaşadığı kişi tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

MÜGE ANLI'DAKİ TUNCAY DEMİREL OLAYININ DETAYLARI ŞOK ETTİ!

Müge Anlı'da 23 Ağustos'ta bir kaza sonucu hayatını kaybeden Tuncay Demirel'in ölümünden eşi Nazife Demirel sorumlu tutuluyor. Nazife Demirel'in kocasını 10 yıllık yasak aşkına öldürttüğü iddia edildi.

Eşinin bir eğlence mekanında uygunsuz görüntülerini gören Tucay Demirel, 3 çocuğunu alıp Afyonkarahisar'da pazarda ekmek satmak için yola çıktı. Pazarda satış yapan Tuncay Demirel'e araba çarpması ve Demirel hayatını kaybetti.

Sıklıkla iş için şehir dışına çıkan Tuncay Demirel'in 20 yıllık eşinin bir gece kulübünde çekilmiş fotoğraflarını görür. Demirel, hızla evine geri dönen Tuncay Demirel eşine o görüntüleri sorar. Eşi Nazife Demirel, kendisini Yasin adında bir adamın gece kulübünde zorla çalıştırdığını söyler. Çift emniyete giderek Yasin adındaki şahıstan şikayetçi olurlar. Ancak, Tuncay Demirel iş için tekrar şehir dışına çıktıktan sonra Nazife Demirel şikayeti geri alır.

Eşi Nazife Hanım'ın şikayetini geri aldığını öğrenen Tuncay Demirel, eşiyle tartıştıktan sonra 3 çocuğunu da alır şehir merkezine yola çıkar. 22 Ağustos Perşembe günü Harbiş pazarında ekmek satışı yapan Tuncay Demirel, eşinin de orada olduğunu öğrenince yine büyük bir tartışma yaşandı. Nazife Demirel'in yasak ilişki yaşadığı Yasin'in arabayla çarptığı iddia edilen Tuncay Demirel orada hayatını kaybetti.

Tuncay Demirel'in şüpheli ölümünden ailesi gelinleri Nazife Demirel'i sorumlu tutuyor. Gelinlerinin müstehcen görüntülerinin çıktığını söyleyen aile, oğullarının her gece uyku hapıyla uyutulduğunu ve gelinlerinin gece kulübüne gittiğin söyledi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmüge anlı