UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRAKYA ÖDÜLLERİNE YILDIZ YAĞDI!

Trakya’da ilk kez düzenlenen “Trakya ödülleri” 28 Eylül Cumartesi akşamı muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirildi. Ödül törenine sanat, medya ve siyaset dünyasından pek çok ünlü isim katıldı.

TRAKYA ÖDÜLLERİNE YILDIZ YAĞDI!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde ilk kez gerçekleştirilen Trakya ödülleri, sanat ve siyaset dünyasında birçok ismi ağırladı.

Gecenin sunuculuğunu UçanKuş TV sunucusu Ece Pirim ve Şenol İpek üstlendi.





Ödül töreninin gerçekleşmesindeki en önemli isim Dilek Çakır Trakya’da ilk kez böyle bir ödül töreni gerçekleştirmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken gecenin koordinatörü Sevtap Öcal Aşkın’da geceye katılım gösteren tüm konuklara teşekkür iletti.


Lüleburgaz belediye başkanı Murat Gerenli, Vize belediye başkanı Ercan Özalp ve Büyükkarıştıran belediye başkanı Ertuğrul Çamlıca’nın katıldığı gecede protokolde hazır bulundu.

Pek çok başarılı ismin katıldığı gecede yılın kadın sunucusu Ece Pirim, yılın erkek sunucusu Şenol İpek olurken, yaşam boyu ödülü Mehmet Ali Erbil’in yılın erkek haber spikeri Mehmet Aydın, yılın kadın haber spikeri Nazlı Çelik’in oldu.

Dünyaca ünlü Hollywood aktörü Gladyatör ve Breave Heart filmlerinden tanıdığımız Mike Mitchell’da geceye katılımıyla damgasını vurdu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtrakya  trakyaodultoreni