UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ NEDEN TWEET ATILAMIYOR?

Twitter kullanıcıları son birkaç saattir dünya genelinde tweet atma, bildirim alma, tweetleri görmede sorun yaşıyorlar. Yaşanan sorun dünya genelinde olduğu gibi Türkiye genelinde de etkili oluyor. İstisnai olmakla beraber bazı kullanıcılar tweet atıyor olsa da genel olarak kullanıcılar sorun yaşıyorlar.

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ NEDEN TWEET ATILAMIYOR?

Peki, Twitter çöktü mü? Neden tweet atılamıyor? Twitter yönetiminden konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi.

Twitter yönetimi yaptığı açıklamada Tweetdeck'e erişimde sorunların yaşandığının farkında olduklarını belirtti. Twitter, dünya çapında yaşanan bu problem nedeniyle bazı kullanıcıların tweet atma, bildirim alma, tweetleri görmede sorun yaşayabileceklerini ve aksaklığı çözmeye çalıştıklarını belirtti.

Dünya genelinde pek çok kullanıcı yaşadıkları bu sorunu diğer sosyal medya platformlarında yaptıkları paylaşımlar ile dile getiriyor.

Uygulamaya giriş yapabilen kullanıcılar, tweet atmakta, bildirim almada, tweetl'eri görüntülemede sorun yaşıyor. Ayrıca bazı kullanıcılar trend topic listesini de görüntüleyemediklerini belirtiyor.

TWITTER'DAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili Twitter kanadından yapılan açıklamada sorunun varlığı kabul edildi. Aynı açıklamada platformun en kısa sürede sorunsuz bir şekilde çalışır hale getirilebilmesi adın çalışıldığının altı çizildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtwitter