UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖKHAN YILMAZ'IN "HAYAT KIRIKLARI" ENGELLERİ AŞMAYA HAZIR OLUN!

Yeniden Başla ve Bir Yıldız Kaydı & Bir Aşk Sonsuz Oldu kitaplarının yazarı Gökhan Yılmaz, gerçek hayatların gerçek sorunlarına dokunduğu bir hikaye ile karşımıza çıkıyor.

GÖKHAN YILMAZ'IN "HAYAT KIRIKLARI" ENGELLERİ AŞMAYA HAZIR OLUN!

Hayat Kırıkları, Kerasus Yayınları'ndan çıktı. Tüm okurların gerçek hayatta yaptıkları hataları görebileceği ve kendisine “Herkesi karşınıza alıp, gururunuza ve içinde bulunduğunuz toplumun kültürüne ne kadar karşı gelebilirsiniz?” sorusunu soracağı bir kitap olarak göze çarpıyor.

Kitap gerçek hayatta karşılaşabileceğimiz, derin ve ıstıraplı bir hikayeyi ele alıyor.

Yapılan röportajda Yılmaz; "Bu romanda Kaan isimli kahramanın hayat mücadelesini, eşi ile kötü giden ilişkisini, tam ilişkisini bitereceği ve aşık olduğu yanında huzur bulduğu kadına gitmeye karar verdiği sırada eşinin yakalandığı amansız hastalığı ve sonrasında gelişen karışık hayat örgüsünü okuyacağız. Bu karmaşa içerisinde Kaan’ın gerek kültürel baskı, gerekse erkeklik gururunu nasıl aşıp, eşi için fedakarlıkta bulunduğuna şaşırarak tanık olacağız." diyerek kitabın konusu hakkında bizlere bilgi veriyor.

Yılmaz, aynı röportajında kitabı hakkında düşüncelerini de dile getirdi. Hayat Kırıkları'nı bizler için tanımladı.

Kitabı için konuşan Yılmaz, "Hepimizin hayatında unutamadığı, acısını hissettiği hadiseler vardır. Bu acılar içimizde hep bir tortu bırakır. Zaman içinde zihnimizin derinliklerine hapsetsek bile bazen bir çağrışım ile acılarımız kendini hatırlatıp ben burdayım der. Hayatın öğrettiği ve birlikte yaşamak zorunda bıraktığı acılar veya tercihlerdir bu kırıklar. Zaman zaman bir sevgilinin kaybı, zaman zaman ise istenmeyen bir tercihle ruhumuzda oluşan izlerdir Hayat Kırıkları" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhayat kırıkları