UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIŞ MODASINA “OKTAY KAYNARCA” DOKUNUŞU!

Kış modası yine kapımızı çalarken Kiğılı, yeni sezonu "Light Magic" koleksiyonuyla ile karşılıyor!

KIŞ MODASINA “OKTAY KAYNARCA” DOKUNUŞU!

Kiğılı’nın, ‘In Touch’ temasıyla 2019 İlkbahar/Yaz koleksiyonu için oluşturduğu tasarımlar büyük ilgi gördü.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca tarafından seçilen özel parçalar sezonun en çok satan ürünleri arasında yer alırken, Kiğılı şimdi de Sonbahar/Kış sezonuna özel hazırladığı ‘Light Magic’ koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 

YEDİDEN YETMİŞE İLGİ GÖRDÜ!

Kiğılı’nın bu yaz ‘In Touch’ temasıyla hazırladığı 2019 İlkbahar / Yaz koleksiyonu yediden yetmişe büyük ilgiyle karşılandı. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen bir lansmanla kamuoyuna tanıtılan koleksiyona, ünlü sanatçı Oktay Kaynarca’da dâhil olmuştu.

Oktay Kaynarca tarafından seçilen özel parçalar yaz sezonunun en çok satan ürünleri arasında yer alırken, gözler Kiğılı’nın kış koleksiyonuna çevrildi.

MANEVİYAT, DOĞA VE MİSTİZM

Yaz koleksiyonuyla büyük bir satış grafiği yakalayan Kiğılı, yeni sezonu ‘Light Magic’ ile karşılıyor. Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca’nın Sonbahar / Kış koleksiyonundan seçtiği parçaları önümüzdeki günlerde moda severlerin beğenisine sunmaya hazırlanan markanın yeni koleksiyonu Maneviyat, Doğa ve Mistizm üçgeni etrafında şekilleniyor.

BAŞROLLERİ KİĞILI GİYDİRİYOR

Oktay Kaynarca’nın özel koleksiyonunu, televizyon ekranlarının son yıllarda en çok takip edilen yapımlarının başında gelen “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisine taşıyan Kiğılı, dizide yer alan tüm ana karakterlerin de kıyafet sponsoru oldu. 

Kiğılı’nın stillerinde imzası bulunan ünlüler arasında, Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Emir Benderlioğlu, Savaş Özdemir, Hüseyin Avni, Mustafa Üstündağ, Tefik Erman Kutlu, Tarık Ünlüoğlu, Hasan Karsak ve Turgut Uyar gibi isimler yer alıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEROKTAY KAYNARCA