UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜGE ANLI'DA ŞOKE EDEN İTİRAFI! HERKES ŞAŞKINA DÖNDÜ!

Müge Anlı Mahmut Aykurt'un son dakika itirafı karşısında şaşkına döndü. Mahmut Aykurt kaybolan kardeşi Burhan Aykurt için ATV ekranlarındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmıştı. Mahmut Aykurt'un "Müge Hanım ben size özel olarak anlatayım" sözü sonrası yaşanan gelişmeler ortaya çıktı. Türkiye'nin gündemine oturan Mahmut Aykurt, Müge Anlı'ya ne anlattı? İşte Müge Anlı'daki son dakika itirafı.

MÜGE ANLI'DA ŞOKE EDEN İTİRAFI! HERKES ŞAŞKINA DÖNDÜ!

Kardeşi Burhan Aykurt'u arayan Mahmut Aykurt, birilerinin kendisinin yolunu kestiğini ve tehdit ettiğini anlatmıştı.

Babası ile ATV'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kardeşi için bulunan Mahmut Aykurt, "Anlattığım hikaye yalandı" dedi.

Mahmut Aykurt, "Kardeşim ortaya çıksın, görenler söylesin, çabuk bulunsun diye, gündem olması için böyle bir hikaye uydurdum. Yolumu kesmeleri hikayesi benim uydurduğum bir yalan" şeklinde konuştu.

Müge Anlı Mahmut Aykurt'un son dakika itirafı sonrasında, "Sen emniyeti de bizi de kandırmış oldun. Emniyeti verdiğin bu ifadeler doğrultusunda yanlış yönlendirdin. Bu memlekette emniyetten bir tek ben mi korkuyorum, bir tek ben mi saygı duyuyorum? Nasıl emniyete yalan ifade verip yanlış yönlendiriyorsunuz" dedi.

Müge Anlı'nın sözleri üzerine "Kardeşimin kaybına dikkat çekmek için yalan söyledim. Bulunmasını istiyorum" diyen Mahmut Aykurt, bu kez Avukat Rahmi Özkan ve Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen'i çileden çıkarttı.

Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen, "Benim de aklıma şimdi şu geliyor. Amcasının oğluna Burhan'ın telefonundan mesajları sen mi gönderdi? Bu ihtimal geliyor aklıma?" ifadesini kullandı.

Mahmut Aykurt ise "Kesinlikle öyle bir şey yapmadım" dedi. Avukat Rahmi Özkan ise "Ben Şevki Bey'den bir adım ile gidiyorum ve kesinlikle o mesajları sen attın diyorum" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmüge anlı  mahmut aykurt  burhan aykurt