UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUDAN ŞOK SÖZLER: TECAVÜZ ETMEDEN ÖNCE TİR TİR TİTREDİ!

İngiliz oyuncu Anouska De Georgiou, geçtiğimiz aylarda cinsel istismar suçundan tutuklanan ve kaldığı hapishanede intihar eden ABD'li milyarder Jeffrey Epstein hakkında skandal bir iddiada bulundu.

ÜNLÜ OYUNCUDAN ŞOK SÖZLER: TECAVÜZ ETMEDEN ÖNCE TİR TİR TİTREDİ!

Geçtiğimiz günlerde, küçük yaşta çocuklara cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanan ve kaldığı hücrede kendisini asarak hayatına son veren ABD'li iş insanı Jeffrey Epstein hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

İngiliz oyuncu Anouska De Georgiou, NBC'de yayınlanan bir televizyon programında, 90'lı yıllarda tanıştığı Epstein ile ilgili skandal bir iddiada bulundu.

Epstein ile tanıştıktan sonra hayatının karardığını söyleyen güzel oyuncu, Epstein'in kendisine tecavüz etmeden önce heyecandan tir tir titrediğini söyledi.

42 yaşındaki oyuncu, daha önceki açıklamalarında da, Epstein tarafından Karayipler'de bir malikaneye götürüldüğünü ve tüm masraflarının Epstein tarafından karşılandığını söylemişti.

Jeffrey Epstein'i ilk şikayet eden isimlerden olan Georgiou, mahkemede "Jeffrey Epstein beni kullandı, cinsel ilişkiye zorladı ve bana saldırdı. Bize yaptıklarını derinlemesine idrak edemiyordu. Öldüğüne göre artık başka çocuklar zarar görmeyecek" sözleriyle dikkat çekmişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAnouska De Georgiou