UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Yılın en iyilerinin belirleneceği gün için geri sayım heyecanı devam ediyor. 46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni için oylama heyecanı başladı.

ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Altın Kelebek’te yetenekleri ve başarıları ile adından söz ettirenler ödüllerine kavuşacak.

Bu yıl 46’ıncı defa sahiplerine kavuşacak olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nin merakla beklenen adayları, www.pantenealtinkelebekodulleri.com adresindeki yerini aldı.

8 Aralık’ta Zorlu PSM’de 46’cısı düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni için heyecan sürüyor.

Bu senenin en dikkat çekici kategorilerinden birisi ilk kez verilecek olan 'En iyi Rap' kategorisi oldu.

Pantene Altın Kelebek oylamasında her yıl olduğu gibi bu yıl da halkın oyları ile gün en iyilerin günü olacak.

Her kategoride en yüksek oyu alan ilk 10 aday, oylamanın ikinci aşamasına geçerek büyük gecenin kazananlarından biri olmak için oylanacak.

Yıl boyunca yetenekleri ve başarılarıyla adından söz ettiren isimler, halkın ve jürinin oyları değerlendirilerek belli olacak ve 46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödülleri ile buluşacak. Bu yıl toplam 39 kategoride yarışacak adaylar 8 Aralık gecesi ödüllerine kavuşacak.

Herkesin heyecanla beklediği, sürprizlerle dolu ödül töreninin en çok ilgi çeken kategorilerinden biri olan ‘Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülü’ ise bu yıl 5’inci kez sahiplerini bulacak. Yetenekleri, güçleri, başarıları ve bu yıl gösterdikleri performans dikkate alınarak değerlendirilen ödülün sahipleri; Alina Boz, Ebru Şahin ve İlayda Alişan; en iyilerin günü, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüllerini alacaklar.

Siz de Pantene Altın Kelebek Ödülleri resmi internet sitesi www.pantenealtinkelebekodulleri.com’dan oy vererek desteklediğiniz yıldızların en iyilerin gününde kazananlar yer almasını sağlayabilirsiniz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpantene ödül töreni