UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KRAL ŞAKİR VE FİL NECATİ HAFTA SONU HAYRANLARI İLE BULUŞTU!

Çocukların sinemada izlemek için geri sayıma başladığı “KRAL ŞAKİR”, 4 Ekim’de vizyona girecek yeni sinema filmi “KORSANLAR DİYARI” nın tanıtımı için geçtiğimiz hafta sonu hayranları ile buluştu.

KRAL ŞAKİR VE FİL NECATİ HAFTA SONU HAYRANLARI İLE BULUŞTU!

Kral Şakir ve Fil Necati’nin katıldığı tanıtım turnesinin ilk ayağı Akasya AVM içinde yer alan Retro Lunapark oldu.  Etkinliğe katılan tüm çocuklar gün boyu Kral Şakir ve Fil Necati ile beraber dans edip, fotoğraf çektirdi hatta birlikte dönme dolaba da bindiler.

Pazar günü, Mall Of İstanbul’daki Moipark Eğlence Kolonisi sahnesinde, yaratıcıları Varol Yaşaroğlu ile birlikte çocuklarla buluşan filmin kahramanları  Kral Şakir ve Fil Necati anne babalardan da büyük ilgi gördü.

Moipark sahnesinde hayranlarının sorularını yanıtlayan çizer Varol Yaşaroğlu’na gelen sorular arasında en çok yeni filmde Kral Şakir ve arkadaşlarının neler beklediği oldu.

FOTOĞRAF YARIŞINA ANNE BABALAR DA GİRİYOR!

Sahnede gerçekleşen sohbetin hemen ardından fotoğraf çekimi için çocuklar davet edildiğinde sahneye çocuklardan önce anne babalarının çıkması ise görülmeye değerdi.

Sahnede gerçekleşen sohbetin ardından Varol Yaşaroğlu filmin afişini imzalarken Kral Şakir ve Fil Necati de hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi.

“KRAL ŞAKİR” 4 Ekim’de bu sefer hayranlarını korsanlar diyarına taşıyor. Şakir ve ailesinin korsanların kol gezdiği, Bermuda Şeytan Üçgeni’ndeki gizemli bir bölgede, canavarların varolduğu fantastik bir evrende yaşayacakları heyecan dolu yeni maceralarına ait filmin teaser’ıanimasyon severleri benzersiz bir maceraya davet ediyor.

BKM’nin yapımcılığında,Greyder Kids Ana Sponsorluğu’ndahayata geçirilen ve Grafi2000 Prodüksiyon tarafından canlandırılan animasyon filmin karakter tasarımı Varol Yaşaroğlu’na, filmin hikayesi Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay’a ait.

 “KRAL ŞAKİR KORSANLAR DİYARI” 04 Ekim’de  sinemalarda…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkral şakir korsa