UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜGE ANLI'DA ESRARENGİZ KİŞİLER! KAN DONDURDULAR!

ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programına esrarengiz 2 kişi ve öldürüldüğü düşünülen Burhan Aykurt'la ilgili son dakika gelişmeler damga vurdu.

MÜGE ANLI'DA ESRARENGİZ KİŞİLER! KAN DONDURDULAR!

2018'den beri kardeşini arayan Mahmut Aykurt canlı yayındaki açıklamalarıyla Müge Anlı'yı bile şaşırttı. Mahmut Akyurt, görüştüğü gizemli kişinin kendisine, "Kardeşini öldürüp attık." dediğini ifade etti. Kardeşinin katilinin Akyurt'a ulaşma şekli ise akıl alır gibi değildi.

Müge Anlı'nın sıkıştırmaları sonrasında çelişkili ifadeler veren Mahmut Aykurt, herkesin şüphesini üzerine çekti. Kardeşinin evlilik vaadiyle kandırıldığını öne süren Mahmut Aykurt, işin içinde bir kadın olduğunu iddia etti.

Esrarengiz kişiler

Burhan Aykurt'un kaybolmasından 8 ay sonra Mahmut Aykurt'un önünü sarı bir araba kesiyor. Bu araçtan çıkan kişiler 'Senin kardeşini evlilik vaadiyle öldürdüler. Bizim amacımız öldürmek değildi. Ben sana bunu anlatmak istedim" demiş.

Mahmut Aykurt'un iddiasına göre bu esrarengiz kişiler 2 kişiymiş. Ona şunları anlatmışlar:

"Ben de dahil kardeşini burdan aldık. Onu arabada ortaya oturttuk. Yanımızdaki bir arkadaşımız başına yabancı bir cisimle vurdu. Kardeşiniz yere yığıldı bir daha kalkamadı. Boynunda bir çanta vardı. O çantayı çıkardılar içindeki cüzdanlardan toplam 45 bin lira çıktı. Şoför olanlara tepki gösterince bunları indirmişler. Kardeşimi kız vaadiyle kandırmışlar."

Mahmut Aykurt konuştuğu esrarengiz kişileri tanımadığını ve isimlerini de almadığı söyledi. Geldikleri aracın önünde plaka olmadığını belirten Aykurt, arka plakası 48'di ama sonu silikti. Mahmut Aykurt'un 'Kardeşini öldürdük' diyenlerin adını ve araç plakasını almaması 'bir şey mi gizliyor' sorularını akıllara getirdi.

Burhan Aykurt'un babası ise oğlunun evlenmek gibi bir amacı olmadığını söyledi. Oğluna bir çok kez evlenmesi için teklifte bulunduğunu belirten baba, 'kız meselesi ve evlilik çetesi' olayına inanmadı.

Muğla Fethiye'de yaşayan Burhan Aykurt, özel bir şirkette dağıtım elemanı olarak çalışıyordu. 9 ay önce İzmir'e gitmek için evinden çıkan Burhan Aykurt bir daha geri dönmedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmüge anlı