UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜGE ANLI CANLI YAYININDA ŞOKE EDEN İTİRAF!

Müge Anlı yeni bir olayla Türkiye'nin gündemine oturdu. Canlı yayınında Türkiye'yi sarsan bir cinayet itirafı geldi.

MÜGE ANLI CANLI YAYININDA ŞOKE EDEN İTİRAF!

Burhan Aykurt'un nasıl kaybolduğunu araştıran Müge Anlı, canlı yayında gelen son dakika itirafıyla şoke oldu. Müge Anlı, programdaki gelişmeler sonrası Burhan Aykurt'un evlilik vaadiyle kandırıldığını öğrendi.

29 Kasım 2018'den beri ortalıkta olmayan Burhan Aykurt için şüpheler artmıştı. Yaşanan gelişmeler sonrası gelen cinayet itirafı herkesi şaşkına çevirdi.

Burhan Aykurt'un ağabeyi Mahmut Aykurt, canlı yayında çelişkili ifadeler kullanınca Müge Anlı olaya müdahil oldu. Son olarak Mahmut Bey, kardeşinin kaybolmadan önce bir banka hesabına kira ödemesi olarak para gönderdiğini ifade etti. Burhan Aykurt'un evlilik vaadiyle kandırıldığı da iddia ediliyor.

Hem ekran başındakiler hem stüdyodakiler hem de sosyal medyada olayı inceleyenler abi Mahmut Aykurt'un çelişkili ifadelerinden şüpheleniyor.

Kayıp Burhan Aykurt'un kuzeni Mehmet Karakaya da "Mahmut'un konuşmaları kimseyi ikna etmedi. Bu programda Burhan ele alındığında 50 kişi birden izledik ama kimse Mahmut'un ifadelerine inanmadı." dedi. Müge Anlı'nın soruları sonrasında Mahmut Bey'e eşininde inanmadığı ortaya çıktı.

Herkesin aradığı ortak cevap ise; kardeşini öldürdük diyen gizemli kişi nasıl oldu da Mahmut Bey'e ulaştı? Bu sorular hala cevabını bulmuş değil. 'İzmir'e gidiyorum' diyerek ortadan kaybolan Burhan Aykurt'un nerede olduğu henüz belli değil.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaybolan Burhan Aykurt'tan 10 aydır haber alınamıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMüge Anlı