UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BATUHAN CİMİLLİ VE MELİS BUSE BETKAYAN KARŞI KARŞIYA!

Kısmetse Olur programıyla tanınıp fenomen olan Batuhan Cimilli ve Melis Buse Betkayan, canlı yayında karşı karşıya geldi! Geçtiğimiz hafta sosyal medyada birbirine giren ikili, bu kez de canlı yayında birbirine girdi. Ortalık çok fena karıştı…

BATUHAN CİMİLLİ VE MELİS BUSE BETKAYAN KARŞI KARŞIYA!

Program bitti, kavgalar bitmedi…

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katılan fenomen gelin adayı Melis Buse Betkayan ve yayına görüntülü katılan Batuhan Cimilli canlı yayında kozlarını paylaştı.

Kısmetse Olur programında tanışan Melis Buse Betkayan, ölüm tehdidi aldığı Batuhan Cimilli ile canlı yayında karşı karşıya geldi. Batuhan'ın sözlerine sinirlenen Betkayan, canlı yayını terk etmek istedi.

Melis Buse Betkayan, modaratörlüğünü yaptığı programda Kısmetse Olur yarışmasından Semih Kurtulmuş ve Nur Erkoç'un bir dönem birlikte olduğunu söyledi. Nur ile evli olan Batuhan Cimilli ise çektiği videoda Betkayan'a ölüm tehditleri yağdırdı. Sosyal medyada birbirine giren İkili, bugün canlı yayında karşı karşıya geldi.

Cimilli'nin "Öncelikle bir özür dilemek istiyorum ama Melis'ten değil o videoyu izleyenlerden. Kaç gündür uyku uyumuyorum. Çünkü başımda Melis gibi bir bela var." sözlerini duyan Betkayan canlı yayını terk etmek istedi.

Melis'in sözleri üzerine açıklama yapan Batuhan Cimilli, "Hakkımızda para ve ev için evlendiler diye yorumlar yapıldı. Biz bunun için evlenmiş olsak bir sene evli kalır çocuk da yapmaz boşanırdık." dedi. Ben Melis'in açıklamalarını duyunca cinnet geçirdim. Yanımda olsa çok farklı şeyler olurdu. Melis öyle şeyler söyledi ki ben sizi arayarak kendimi size ifade etmek istedim.

İHANET İDDİALARI GEÇİŞTİRDİ

Nur Erkoç ile boşanma kararı alan Batuhan Cimilli, hakkında çıkan ihanet iddialarına ise kaçamak cevap vererek konuyu kapattı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13