UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BERKAY: “SONUNDA ÖLÜM BİLE OLSA VAZGEÇEN ŞEREFSİZDİR!”

Berkay, Arda Turan’a cinsel saldırıdan ceza verilmemesi hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

BERKAY: “SONUNDA ÖLÜM BİLE OLSA VAZGEÇEN ŞEREFSİZDİR!”

Berkay paylaştığı videonun altına ise şu notu düştü:  

Ben çok güvendiğim Türk adalet sistemine son kez sığınacağım..! İki yıl sekiz ay ceza almış bir suçlu.!! Gerekeni alana kadar da durmayacağım ve bedeli her ne olursa ödeyeceğim.! Aksi taktirde SİLAHLA HASTANE BASANLAR.!! RUHSATSIZ SİLAH TAŞIYANLAR.! KAHPECE ARKADAN SALDIRIP BURUN KIRANLAR VE HASTANEDE BAĞIRA ÇAĞIRA BEN A.T BANA BU ÜLKEDE BİR ŞEY OLMAZ DİYENLER BİTMEYECEKTİR.!! Çoğalacaktır.!! Sonu ölüm olsa vazgeçen şerefsizdir.!!”


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!


Öte yandan Berkay Şahin, bir başka kamuoyu açıklaması da yaptı:

Bugün biten kamuoyu tarafından yakın takip edilen malum davamla ilgili yazılı açıklamamdır:

Öncelikle belirtmek istediğim bahse konu davada Sanık Arda Turan bana ve eşime karşı işlemiş olduğu, Kasten Yaralama, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Ruhsatsız Silah Taşımak ve Cinsel Taciz suçlarından yani 4 adet suçtan yargılanmış olup dosya kesinleşmemiştir itiraz yolumuz açık olup tüm yasal haklarımızı kullanacağız.

Sanık Arda Turan bu suçların 3’nden hapis cezası almış, sadece eşime yönelik cinsel taciz suçundan yerel mahkemede beraat etmiştir. Beraat etme gerekçesi ise asla suçun oluşmaması değil delil yetersizliğidir, bir başka anlamı eşimin kulağına söylediği sözün bir başkası tarafından duyulmaması ve bu konuda herhangi bir kamera kaydının bulunmamasıdır.

Verilen bu sonuç cezalarda hem bizim yönümüzden hem de sanık Arda Turan tarafından kesin olmayan itiraza tabi kararlardır.

Bu sebeple; 3 suçtan ceza almış ve delil yetersizliği nedeni ile sadece şimdilik beraat etmiş bu şahsiyetin yavuz hırsız ev sahibini bastırır döngüsüyle sevinç çığlıkları atarak beraat ettim demesi tarafımdan anlaşılamamıştır.

Aslolan tabii ki ALLAH’ ın adaletidir, ancak Türk Adaleti’ nin de vermiş olduğu karara saygımız sonsuzdur…


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBERKAY ŞAHİN  ARDA TURAN