UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI HAYATINI KAYBETTİ!

Ünlü şarkıcı Kylie Rae Harris, New Mexico konserine yetişmek için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Harris'in Instagram hesabındaki son paylaşımı ise ilginç bir tesadüf ortaya çıkardı.

ÜNLÜ ŞARKICI HAYATINI  KAYBETTİ!

30 yaşındaki Kylie Rae Harris, önceki gece 3 aracın karıştığı trafik kazasında hayatını kaybetti. New Mexico'daki konserine yetişmek için yola çıkan ve aracı kendisi kullanan şarkıcının dahil olduğu kazada 16 yaşındaki bir kız çocuğu da hayatını kaybetti.

Şarkıcı, sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşımda ise inanılmaz bir detayı ortaya çıkarttı. Harris, paylaşımında otoyolda birçok yakınının hayatını kaybettiğini söylemiş.

"YAŞAMINI YİTİRDİĞİNİ ÜZÜLEREK DOĞRULAMAK DURUMUNDAYIZ"

Harris'in menajeri müzik dergisi Billboard'a açıklamalarda bulundu. Menajeri, "Kylie Rae Harris'in yaşanan trafik kazasında yaşamını yitirdiğini üzülerek doğrulamak durumundayız. Şu an paylaşabileceğimiz bir detay yok fakat sizden Harris'in ailesinin mahremiyetine önem vermenizi istiyoruz. Kylie'yi tanıyan herkes onun ailesini ve müziği sevdiğini biliyordu. Onun için yapabileceğiniz en iyi şey sevgiyi yaymaktır" dedi.

GEÇTİĞİ YOLDA BİRÇOK YAKINI HAYATNINI KAYBETMİŞ

Yaşanan feci kazadan önce Instagram hesabından paylaşım yapan genç şarkıcı, geçtiği otoyolda birçok yakınının öldüğünü söyledi. Harris'in son videosun "46 mil için benzinim var ve en yakın benzin istasyonu 36 mil ötede. Umarım New Mexico yollarında kalmam" dediği görüldü. Şarkıcının bu paylaşımını hatırlayan hayranları kötü tesadüften dolayı üzüntüye boğuldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKylie Rae Harris