UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİKKAT! METEOROLOJİ'DEN SON DAKİKA UYARISI!

Hava durumu tahmin raporlarını paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü bazı iller için yağış uyarısında bulundu. MGM'den yapılan açıklamada yağış alacak bölgeler ve illerin sıcaklık değerleri açıklandı. İşte rüzgarın ve yağışın etkili olacağı bölgeler...

DİKKAT! METEOROLOJİ'DEN SON DAKİKA UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlernin parçalı yer yer çok bulutlu, Akdeniz Bölgesinin iç kesimleri, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Kars, Ardahan çevreler ile Kırklareli’nin kıyı ilçeleri, Çanakkale'nin kuzeydoğusu, Balıkesir, Düzce ve Ankara'nın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın; Marmara ve Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normaller civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyıları le güneydoğu kesimlerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL 22°C, 28°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

ANKARA 19°C, 28°C Parçalı bulutlu, öğleden sonra çok bulutlu güneybatısı aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR 23°C, 33°C Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA 25°C, 30°C Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimler aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ZONGULDAK 18°C, 25°C Parçalı ve az bulutlu

TRABZON 21°C, 26°C Parçalı bulutlu, iç kesimler yerel olmak üzere sağanak yağışlı

ERZURUM 11°C, 27°C Parçalı bulutlu

DİYARBAKIR 18°C, 35°C

Parçalı ve az bulutlu

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETEOROLOJİ  HAVA DURUMU