UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAYDIRAKTAN KAYARKEN CİNSEL ORGANI PARÇALANDI!

Ailesi ile birlikte İspanya'ya tatile giden İngiliz kadın, su parkında dehşeti yaşadı. Bindiği su kaydırağındaki suyun şiddeti nedeniyle vajinası yırtılan Monu Bhagat, hastanede tedavi altına alındı.

KAYDIRAKTAN KAYARKEN CİNSEL ORGANI PARÇALANDI!

38 yaşındaki İngiliz kadın Monu Bhagat, 46 yaşındaki kocası Sumit, 11 ve 13 yaşındaki 2 çocuğuyla tatil için İspanya'ya gitti.

İspanya Benidorm'daki Aqualandia Su Parkı'na da hep birlikte eğlenmek için gitmişlerdi. Çocukları gibi kendi de eğlenmek istedi ve 35 metre yüksekliği bulunan yeşil su kaydırağından havuza doğru kayan 2 çocuk annesi Monu Bhagat felaketi yaşadı.

Suyun şiddeti nedeniyle Monu Bhagat'ın vajinasında 8 santimlik bir yırtılma meydana geldi. Vajinasında oluşan yırtığın yanı sıra ayaklarında sürtünme nedeni ile yaralar oluştu.

Olaydan sonra vajinasına dikiş atılan Monu, olaydan sonra tesiste bulunan sağlık görevlilerinden ambulans çağırmalarını istediğini buna rağmen kendisine yarasının ambulas gerektirecek kadar ciddi olmadığı ve taksi ile hastaneye gitmesini söylediklerini belirtti.

Monu, su kaydırağından hızla aşağı doğru kayarken, sadece bikinisinin yukarı doğru çekildiği hissettiğini ama kaykaydan indikten sonra vajinasından kan gelmeye başladığını söyledi.

Hastaneye gidene kadar kanlar içinde kalan kadnın vajinasına dikiş atıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsu kaydırağı  kaza