UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇUKUR’A BOMBA TRANSFER! HANGİ OYUNCU DAHİL OLDU!

Reyting rekortmeni Çukur yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonuna başarılı oyuncu Damla Sönmez dahil oldu.

ÇUKUR’A BOMBA TRANSFER! HANGİ OYUNCU DAHİL OLDU!

Geçtiğimiz sezon izleyiciyi ekrana kilitleyen ve final sahnesiyle akıllarda birçok soru işareti bırak fenomen dizi Çukur, kadrosuna yeni isimleri dahil etmeye devam ediyor. Çukur, yeni sezon için Güllerin Savaşı ile ünlenen genç ismi kadrosuna dahil etti.

Heyecanlı bir finalle sezonu kapatan dizinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni sezon çekimlerinin başladığını duyurmuştu. Kadrosunda güçlü isimleri barındıran diziye, genç oyuncu Damla Sönmez, dahil oldu. 'Sena' karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz'in ardından bu genç oyuncunun diziye dahil olması, Yamaç ile aşk yaşayacağı iddialarını ortaya çıkardı.

Çukur dizisinde Baykal'ın kızı Efsun karakterine hayat verecek. Güzel oyuncu uzun süre ara verdiği ekran macerasına reyting rekortmeni bir dizi ile devam edecek.

32 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz Şubat ayında vizyona giren Sibel filmindeki performansıyla da dikkatleri üzerine çekmişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÇUKUR