UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PALU AİLESİ DAVASINDA SON GELİŞME! HAVVA PALU NELER SÖYLEDİ?

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonda da ATV ekranlarında başladı. Sezon finaline doğru incelenen Palu ailesinin avukatı canlı yayına katıldı.

PALU AİLESİ DAVASINDA SON GELİŞME! HAVVA PALU NELER SÖYLEDİ?

Daha önceki yayınların ardından 6 kişinin tutuklandığı açıklandı. Yayında hiçbir şeyi kabul etmeyen Havva Palu'nun mahkemede neler yaptığı açıklandı.

Palu ailesinin avukatı, Havva Palu'nun Tuncer'in yıllarca kendisini ve tüm aileyi gerek maddi gerek manevi şekilde korkutarak zor durumda bıraktığını duruşma tutanaklarında anlattığını belirtti.

Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesi olayında gözler şimdi ise 17 Eylül'deki duruşmaya çevrildi.

Palu ailesi Harun ile Hava Palu'dan oluşuyor. Harun Hava çiftinin Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek adında 5 çocukları var. Emine, Tuncer Ustael ile evlenirken Meryem de Ahmet Bey ile evleniyor. Tuncer Ustael'in kayınbiraderi İsa'ya eniştesi Ahmet'i öldürttüğü iddia ediliyor. Bu suçu ise ailenin babası Harun Palu üstleniyor.

Kendisini cinci hoca olarak tanıtan ve aileyi kontrolü altına alan Tuncer Ustael'e inanmayan iki kişi Harun Palu ve ölen Ahmet de pasifize edilmiş oluyor. Tuncer Ustael; geride kalan aile fertlerine işkence uygulayıp, cinsel istismarda bulunuyor. Daha sonra ise Tuncer, eşini öldürttüğü Meryem'e tecavüz ediyor ve öldürüyor. Ahmet ve Meryem çiftlerinin çocukları Melike de aynı şekilde Tuncer tarafından öldürülüyor, Recep de Tuncer'in işkencelerinden kaçıyor.

Bu çocuklardan biri olan Emine, Tuncer Usta isimli şahısla evleniyor. Emine'nin kardeşi Meryem de Ahmet Tahnal isimli kişi ile evleniyor. Emine ve Tuncer Ustael çiftinin bir kız bir erkek çocuğu oluyor. Meryem ve Ahmet Tahnal çiftinin de Recep ve Melike isimlerinde iki çocuğu dünyaya geliyor.

Emine Palu'nun eşi Tuncer Ustael kendisini tüm aileye "cinci hoca" olarak tanıtıyor. Ailede Tuncer'in bu iddiasına sadece baba Harun Palu ve Meryem'in eşi Ahmet Tahnal inanmıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmüge anlı  palu ailesi