UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ FENOMENİN KAZANCI DUDAK UÇUKLATTI!

Instagram fenomeni Alexa Dellanos dünyayı dolaşıyor ve seyahat fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıyor. Ünlü fenomen her paylaşımında ortalama 6 bin dolar (35 bin TL) kazanıyor.

ÜNLÜ FENOMENİN KAZANCI DUDAK UÇUKLATTI!

ABD'nin Miami kentinde yaşayan Alexa Dellanos'un Instagram'da 1.3 milyon takipçisi bulunuyor. 23 yaşındaki sosyal medya fenomeni dünyayı erkek arkadaşı Alec Monopoly ile geziyor.

Daha önce gazetecilik yapan Alexa Dellanos artık sosyal medya hesabı sayesinde yılda 65 bin dolar (yaklaşık 380 bin lira) gelir elde ediyor.

Fenomen isim reklam amaçlı paylaştığı bir fotoğraf için ise 6 bin dolar (35 bin TL) talep ediyor.

Instagram bu denli para kazanabileceğini hiç düşünmediğini söyleyen Alexa Dellanos artık para kazanmak için hiçbir engeli olmadığını belirtiyor.

Gazeteciliğe kıyasla sosyal medyadan üç kat daha fazla gelir elde ettiğini belirten Alexa Dellanos, sosyal medyanın kendisine eğlence sektörünün kapılarını aralamasını ümit ediyor.

Sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra Alexa Dellanos ayrıca kadın giyim markasını çıkarmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Formunu korumak için düzenli olarak spor yapan ve vegan beslenen Alexa Dellanos, estetik operasyonlar için bugüne kadar 15 bin dolar harcadığını dile getiriyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAlexa Dellanos