UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ SUNUCUYA ÖLDÜRESİYE DAYAK!

Vietnam'ın ünlü radyo spikeri Vu Thi Thu Ly'in dövüş sporcusu eşinden yediği dayağın görüntüleri dünyayı ayağa kaldırdı.

ÜNLÜ SUNUCUYA ÖLDÜRESİYE DAYAK!

27 Ağustos sabahı, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınlanan bir video dünyayı ayağa kaldırdı. İzleyiciye kızgınlık ve öfke yaratan klipte; kucağında yeni doğmuş bir bebekli kadının kum torbası gibi dövüldüğü anlar vardı.

Videodaki kişiler, Vietnam'da yaşayan 32 yaşındaki dövüş sporcusu Nguyen Xuan Vinh, 27 yaşındaki radyo sunucusu eşi Vu Thi Thu Ly'i idi.

Vu Thi Thu Ly, televizyonu başka bir odaya taşıdığı gerekçesi ile kocası tarafında vahşice dövüldü.

Evde bulunan güvenlik kamerası görüntülerinde 'sözde baba'nın, iki aylık bebeğini kollarında tutan karısını dövüş teknikleri ile yere yığdığı görülüyor.

Dövüş sanatları ustası Nguyen Xuan Vinh tarafından dövülen karısı Vu Thi Thu Ly, kocası tarafında işkence gördüğünü ve defalarca dayak yediğini söyledi.

Vu Thi Thu Ly, daha önce kocasından şiddet gördüğü için boşandı ama bir bebek beklediklerini öğrendikten sonra tekrar evlendi.

Videoda, korkudan çocuğunu sıkıca tutan kadın, kocası tarafından istismara uğradı ve kum torbası gibi defalarca tekmelendi.

Videoda dikkat çeken bir diğer olay ise dayak sırasında evde başka bir kadının olması.

Görüntülerin yayınlanmasına ardından Nguyen Xuan Vinh, gözaltına alındı.

Evde bulunan güvenlik kamerasının, kocasının daha önce uygulamış olduğu şiddetten dolayı mı yoksa bebek için mi kurulduğu ise bilinmiyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERVu Thi Thu Ly