UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞINDA ÖLMESİNİ BEKLEDİ! OTOGARDA VAHŞET!

Batman otogarında bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden 21 yaşındaki Suat Yüksekbağ cinayetinin görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde Yüksekbağ'ın katilinin ölene kadar başından ayrılmadığı görülüyor.

BAŞINDA ÖLMESİNİ BEKLEDİ! OTOGARDA VAHŞET!


15 gün önce askerden gelen Suat Yüksekbağ, babasının yanına mevsimlik işçi olarak çalışmaya gittiği sırada Batman şehirlerarası otogarında R.K. ve A.K. kardeşler tarafından herkesin gözü önünde vahşice öldürüldü.

O anlar ise otogarda bulunan bir kişi tarafından anbean kaydedildi.


CİNAYET SEBEBİ KAN DAVASI

Çok sayıda bıçak darbesiyle yaşamını yitiren talihsiz gencin cinayeti kan davası nedeniyle işlendiği ortaya çıktı.


Geçtiğimiz yıl Siirt’in Baykan ilçesine bağlı Ziyaret beldesinde yaşanılan bir cinayetin zanlısı olarak Suat Yüksekbağ’ın ağabeyinin bu nedenle cezaevinde yattığı ortaya çıktı.


R.K. ve A.K. kardeşler ise geçtiğimiz yıl öldürülen ağabeylerinin öcünü almak için Batman otogarında pusuda bekledi. 

Otogarda Suat Yüksekbağ’ı gören R.K. ve A.K. kardeşler korkunç cinayeti işlemek için harekete geçti. Yaşanılan kovalamaca sonucu otogar içinde talihsiz genci yakalayan R.K. ve A.K. kardeşlerden biri Suat Yüksekbağ’ı defalarca karnından bıçakladı. Ağır yaralanan talihsiz genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından cenazesi alınan Suat Yüksekbağ, memleketi Siirt’in Baykan ilçesine bağlı Atabağı beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13