UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TOP MEKAN LİSTEMİZ YENİLENDİ!

UçanKuş TV’nin Top Mekan listesi yenilendi!

TOP MEKAN LİSTEMİZ YENİLENDİ!

TOP MEKAN


İNARİ OMAKASE

Sushi kültürünüz olmasa bile, parmağınızı ısıracaksınız. Eşinizle, dostunuzla güzel vakit geçireceğiniz İnari Omakase’de her çeşit sushiyi bulabilirsiniz.

Ekip, sadece lezzetin üstüne düşmemiş, dekoruyla da farklı bir ambiyansı sunmuş misafirlerine… İddia ediyoruz, İnari, sushiyi sevemeyeni sushi’yi sevdirir.



ZUĞA BEACH CAFE

Cennetten bir köşe Kilyos Zuğa Beach Cafe’de tüm gün deniz keyfi yanında nefis kahvaltı veya birbirinden leziz yemek seçenekleri ile keyifli bir güne davetlisiniz!

Karadeniz’in sularında serinledikten sonra nefis tatlarla gözünüz, ruhunuz kadar midenizde bayram edecek.

Deniz kıyısında salaş bir mekan ve yemekler bir harika!


KUŞLUK

Çeşme Alaçatı Port Marina'da bu yıl hizmet vermeye başlayan Kuşluk Restoran, zengin serpme kahvaltısı akşamları ise balık restaurantı görüntüsüylee lezzet rüzgarı estiriyor.

Gün boyu kahvaltı ve akşamları Girit ve Ege mezelerinin ağırlıklı olduğu menüsü ile dikkat çeken Kuşluk Restoran, kısa sürede tatilcilerin uğrak yeri haline geldi.


CHEERS 34

Zekeriyaköy’de hem doğayla iç içe, hem şehre yarım saat uzaklıkta olan Cheers 34 ayrıcalığıyla doyumsuz eğlence sunuyor.

Kaliteli hizmet anlayışı ve güler yüzlü yaklaşımıyla Cheers 34’te kendinizi adeta evinizde hissediyorsunuz.

Komşudan gelen ev yapımı vişne likörü, zeytinyağlılar, börekler, salatalar veya o gün bahtınıza ne çıkarsa hepsi birbirinden leziz… Ve canlı müzik keyfi sürprizlerle dolu, sahibesi Şebnem hanımsa adeta işinin başında nasıl durulur ve herkesle nasıl ilgilenirin adeta dersini veriyor.

WEST CAFE

West Cafe, Göcek'in sakin ve huzurlu dokusunu günün her saati aynı atmosferde yaşayabileceğiniz bir mekan… Akdeniz ve Türk mutfağından özel lezzetleri bulabileceğiniz West Cafe’de, özellikle de Fransız müzikleri eşliğinde, kahvenizi yudumlar, yemeğinizi yerken ağaçlar altında bol bol fotoğraf çekilebilirsiniz.

Yaz boyu full çeken West Cafe, verdiği şahane hizmetin karşılığını görüyor, doğal olarak…

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtop mekanlar