UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VATAN ŞAŞMAZ'IN ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN İKİ YIL GEÇTİ!

Oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos 2017 tarihinde, eski manken Filiz Aker tarafından Beşiktaş'ta lüks bir otelin 10'uncu katında silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. Aker, Şaşmaz'ı sırtından vurarak öldürdükten sonra aynı silahla başına ateş ederek intihar etmişti. Başta sanat camiası olmak üzere tüm Türkiye'yi yasa boğan olayın üzerinden tam iki yıl geçti.

VATAN ŞAŞMAZ'IN ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN İKİ YIL GEÇTİ!

Eşi Yasemin Adalı henüz hamileyken cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz’ın bebeği, Şubat 2018'de dünyaya geldi ve 'Asil Vatan' adıyla herkesi duygulandırdı. 43 yaşında hayatını kaybeden sunucu, daha önce verdiği bir röportajda, “Baba olmayı çok istiyorum. Çocuk kararı olmasaydı evlenmez, beraber yaşamaya devam ederdim. Ben de, eşim de evlilik meraklısı insanlar değiliz. Önemli olan aile olabilmek” açıklamasını yapmıştı.

"VATAN HER ZAMAN KALBİMDE OLACAK"

Olaydan sonra sessizliğe bürünen Yasemin Adalı, "Gerek konunun hassasiyeti, gerek yaşadığım tarifsiz acı ve hissettiklerim dolayısıyla söyleyecek çok fazla sözüm olamıyor maalesef. Söyleyebileceğim ve bildiğim tek şey; en değerli varlığım eşim Vatan’ın, her zaman kalbimde, her zaman bizimle olacağıdır" demişti.

TAKİPSİZLİK KARARI!

Ünlü sunucuyu öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden eski manken Filiz Aker, dosyası takipsizlik kararıyla sonuçlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, cinayetin işlenmesinde Aker’e yardım eden ya da azmettiren birinin varlığına dair bulguya rastlanılmadığını, olayın tek faili olan mankenin hayatına son verdiği için soruşturma yapılamayacağına karar vererek dosyayı kapattı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvatan şaşmaz