UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞ İNSANININ ÖLÜMÜNDEKİ ŞÜPHE KUVVETLENDİ!

Kız çocuklarını kullanarak fuhuş ağı kurmaktan tutukluyken hücresinde ölü bulunan ABD'li iş insanı Jeffrey Epstein'ın otopsisi yapıldı. İş insanının boynunda birden çok yerde kırıklar olması boğulma şüphesini artırdı.

İŞ İNSANININ  ÖLÜMÜNDEKİ  ŞÜPHE KUVVETLENDİ!

ABD'de kız çocuklarının istismar edildiği seks ticareti ağı kurmak suçlamasından tutukluyken hücresinde ölü bulunan milyarder finansçı Jeffrey Epstein'a yapılan otopsiden şüpheleri pekiştiren sonuçlar çıktı.

The Washington Post gazetesi, adını açıklamadığı kaynaklara dayanarak, otopsiye göre Epstein'ın boynunda bir dizi kırık kemik bulunduğunu duyurdu.

ABD Başkanı Donald Trump, eski Başkan Bill Clinton, İngiltere York Dükü Andrew gibi nüfuzlu isimlerin yakın dostu Epstein'in ölüm haberini ilkin 'intihar' diye duyuran medya organları, daha sonra pek çok şüpheli yönün ortaya çıktığına dikkat çekmişti.

Post'a konuşan kaynaklar, bu tür yaralanmaların ancak kendilerini asan ya da başkası tarafından boğulan insanlarda görülebileceğini söyledi.

ÖLÜM NEDENİ RESMİ OLARAK AÇIKLANMADI

Haberde "Bu türden kırıklar kendilerini asanlarda ortaya çıkabilir. Ama boğularak öldürülenlerde daha yaygındır" görüşü aktarıldı.

Otopsi yapılmış olmasına rağmen, meşhur hedge-fon yöneticisinin ölüm nedeni henüz resmen açıklanmadı.

Dün NBC News, Epstein'ı gözetlemekle görevli iki gardiyanın intihar sırasında uyuyor olabileceğini duyurdu.

NBC News'a konuşan kaynaklar, gardiyanların Epstein'ı 30 dakikada bir hücresinde kontrol ediyor gibi gözükmek için kayıt girişlerinde sahtecilik yapıldığından şüphelendiğini söyledi.

Son haberlere göre Epstein cesedinin bulunmasından 1-2 saat önce ölmüştü.

Salı günü CBS News, 66 yaşındaki milyarder işadamının kendini asmış halde bulunduğu hücreden gardiyanların "Epstein, nefes al, nefes al" diye bağırma seslerinin duyulduğunu haberleştirmişti.

The New York Post gazetesine göre Epstein yataktan çıkardığı çarşafla kendini astı ve kendini boğmak için yere düz çöküp öne doğru eğildi.

Epstein'ın temmuz sonunda 'intihar girişimi' diye haberleştirilen şekilde boynunda izlerle baygın bulunmasının ardından intihar gözetimine alındığı belirtilmişti.

Ama 10 Ağustos'taki ölümünden önce avukatları intihar gözetiminden çıkarılmasını talep etmişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERiş insanı