UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DONDURMA ALMAYA GİTTİ 9 GÜNDÜR ORTADA YOK!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Borderline (kişilik bozukluğu) hastası engelli kız 9 gün önce dondurma almak için çıktığı evine bir daha dönmedi.

DONDURMA  ALMAYA GİTTİ  9 GÜNDÜR  ORTADA YOK!

Alınan bilgiye göre, merkez Efeler ilçesi Adnan Menderes Mahallesi'nde yaşayan borderline (kişilik bozukluğu) hastası G.A. (17), 3 Ağustos'ta dondurma almak için evden ayrıldı.

Kızları eve dönmeyince kendi imkanlarıyla arama çalışması yapan aile daha sonra aynı gün polise kızlarının kaçırıldığı ihbarında bulundu.

Polis ekipleri, ailenin ifadesine göre kızı kaçırdığı iddia edilen G.G'nin Acarlar Mahallesi'ndeki evine gitti ancak bu kişiye ulaşılamadı.

Polis ekiplerinin başlattığı arama çalışmaları devam ediyor.

Anne Güler Akdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının yaklaşık 3 ay önce de G.G. tarafından kaçırıldığını söyledi.

Kızının yine aynı kişi tarafından kaçırıldığını düşündüklerini belirten Akdağ, "Çocuğumun her ne şekilde olursa olsun bulunmasını istiyorum. O çocuk kaç gündür ortada yok. Bu zamana kadar beni asla aramamazlık yapmazdı. Benim çocuğum engelli. Çocuğumu kandırdılar. Kızımın hayatından endişe ediyorum. Herkesten yardım bekliyorum. Ne olur benim kızım bulunsun." dedi.

Akdağ, yetkililerden kızının bir an önce bulunmasını istedi.

Borderline kişilik bozukluğu rahatsızlığı olan kardeşini sokak sokak gezerek arayan ağabey Sercan Akdağ, "Gizem 9 günden beri kayıp. Her yerde arıyoruz. Ama şu ana kadar hiçbir haber alamadık. Aramalarımız devam ediyor. Hayatından endişe ediyoruz. Bulan ve görenlerin insanlık namına en yakın polis ve jandarma karakoluna haber vermelerini istiyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERaydın  efeler