UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADRIANA LIMA’YA HER ŞEY “UYAR”

Metin Hara’dan ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açan Adriana Lima, Emir Uyar’la görüntülendi. Özel bir yat kiralayan sevgililer, gözlerden uzak bir tatil planladı.

ADRIANA LIMA’YA  HER ŞEY “UYAR”

Yunanistan’ın Mikonos adasında gazetecilerin objektiflerine yakalanan Adriana Lima, sevgilisi Emir Uyar ile el ele görüntülendi. Enerji ve Teknoloji yatırımlarıyla dikkat çeken Venedik'te St. Regis Venice San Clemente Palace Oteli'nin sahibi Uyar, magazin dünyasında olmak istemediği için yeni bir yol buldu. Adriana Lima'yı İtalya'ya davet eden Uyar, birkaç günlük tatilin ardından yatıyla özel bir rota hazırladı.

Takvim’in haberine göre; Gazetecilerin olmayacağı koylarda tatil yapacak olan sevgililer için "Ön balayı" yorumu yapıldı. Lima'nın da, çok mutlu olduğunu ve Uyar'ın bu isteğini anlayışla karşıladığı öğrenildi. Sevim Uyar oğlu Emir'in 5 yıllık sevgilisinden ayrılıp 2 çocuk annesi, 38 yaşındaki mankenle aşk yaşadığını, Yunan adası Mikonos'ta tatil yaptıklarını gazetelerden öğrenmiş, hem şaşırmış hem de çok üzülmüştü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERadriana lima  emir uyar  bahşiş  bonkör  mikonos