UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FAST FOOD ÇALIŞANLARINDAN KAN DONDURAN İTİRAFLAR!

Fast food besinler kolay erişilebilen ve lezzetli olarak görülse de hazırlanış şekilleri onları birer sağlık düşmanına çevirebiliyor. Özellikle kızgın yağda kızartılarak yapılan çeşitleri ve içeriği belli olmayan fabrikasyon ürünler kanserojen maddeler içerebiliyor. Peki bu besinlerden en sağlıksızları hangileri sizce? Bakın fast food çalışanları neler demişler...

FAST FOOD  ÇALIŞANLARINDAN  KAN DONDURAN  İTİRAFLAR!

Birbirinden lezzetli görünen fast food besinler sağlığınızı bozabilir. Zincir restoran çalışanları ne zamanlar neler yemememiz gerektiğini anlattılar. Siz de birer fast food tutkunu iseniz bu tavsiyeleri mutlaka okuyun!


BALIKLI SANDVİÇ

Deniz ürünleriyle hazırlanan sandviç ve burgerlerden uzak durmanız gerektiğini söylüyorlar. Bunları menüdeki en sağlıksız şey olarak değerlendiriyorlar çünkü ürünlerin tazeliği her zaman bir soru işareti...


MİLKSHAKE

Restoran çalışanları milkshake'lerin son derece sağlıksız olduğunu söylüyor. "Şeker çorbası gibi bir şey" diye adlandırdıkları içeceklerin yüzde 18'inin kremadan oluştuğunu belirtiyorlar. Aynı zamanda kıvamının hiçbir zaman tutmadığının da altını çiziyorlar.


TAVUKLU SANDVİÇ

Sağlıklı olsun diye ızgara tavuklu sandviç yemeye kalkıyorsanız hata yapıyorsunuz. Bir zincir fast food restoranı çalışanı "Bu tavuklar menüdeki diğer ürünlere göre çok daha uzun süre bekliyor ve lastik gibi oluyor" diyor.


MANTARLI PİZZA

Mantarlı pizza sipariş ettiğinizde her zaman çok dikkatli olun. Aklınıza gelmez ama üzerinde çamur var mı yok mu, buna iyice bakın.


SALATA

Eğer paranızın karşılığını almak istiyorsanız salata söylemekten kaçının. Son derece özensiz ve lezzetsiz hazırlanan salatayla kimse öğününü geçirmek istemez. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFAST FOOD