UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEHŞETİ YAŞADI! 5 KİŞİ TECAVÜZ ETTİ!

20 yaşındaki gen kız yazlık evinde dehşeti yaşadı.

DEHŞETİ YAŞADI! 5 KİŞİ TECAVÜZ ETTİ!

İspanya’nın tatil beldesi Benidorm’da beş Fransız turist genç, 20 yaşında Norveçli bir kadına toplu tecavüz ettikleri gerekçesi ile tutuklandı.

İngiliz Mirror gazetesinde yer alan habere göre hepsi Fransız vatandaşı olan, dördü 19 biri 18 yaşındaki beş genç, sosyal medya aracılığıyla tanıştıkları Norveçli kadına bir yazlık evde toplu tecavüzde bulundu.


Cinsel istismara uğrayan kadın, bir arkadaşıyla birlikte L’Alfàs del Pi’de bir sağlık merkezine giderek cinsel saldırı ve istismarı rapor etti.

Kadın ifadesinde ‘arkadaşıyla birlikte adamlarla sosyal medyada tanıştıklarını ve Benidorm’da buluşmaya karar verdiklerini, sonrasında Fransız adamların kaldığı eve gittiklerini’ söyledi.


Norveçli kadının ifadesine göre ‘gece bir noktada kadınlardan biri evden ayrıldı ve arkadaşı beş adamla yalnız kaldı.’


İspanya polisi salı sabahı profil ve fotoğraflarını sosyal medyadan bulduğu şüphelileri tutukladı. Şüphelilerin bugün ülkelerine dönmek üzere olduğu belirtilen habere göre, Benidorm polis merkezinde bir Fransız polis memurunun görev yapmasının şüphelilerin yakalanmasında çok büyük faydası oldu.


Polis yaptığı açıklamada soruşturmanın hala sürdüğünü ve beş adamdan her birinin tam olarak suça ne derece iştirak ettiğinin tespiti üzerine çalışıldığı belirtildi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtecavüz  norveç  toplu tecavüz