UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYANIN KONUŞTUĞU VAHŞET! FAİLLER DE ÖLÜ BULUNDU!

Kanada'da kendilerinden bir süredir haber alınamayan iki genç, 3 kişinin cinayetinde baş şüpheli konumuna gelmişti. Kayıp gençlerin bulunması için süren çalışmalarda cansız bedenlerine ulaşıldı.

DÜNYANIN KONUŞTUĞU VAHŞET! FAİLLER DE ÖLÜ BULUNDU!

Onlar da ölü bulundu Kanada, ABD'li ve Avustralyalı çift ile bir kişinin daha cinayetinden sorumlu tuttuğu iki genci bulmak için seferber olmuştu.

da ölü bulundu Kanadalı 19 yaşındaki Kam McLeod ve 18 yaşındaki Bryer Schmegelsky, en son 2011 model Toyota araç ile Saskatchewan eyaletinde görülmüşlerdi.

Onlar da ölü bulundu Aynı bölgede benzer zamanlarda da ABD'li 24 yaşındaki Chynna Noelle Deese ile onun sevgilisi Lucas Robertson Fowler'ın vurulmuş halde cesetleri bulunmuştu. Çift, Kanada'dan Alaska'ya gezmek için yola çıkmış ve son olarak bir benzincide görüntülenmişlerdi.

Onlar da ölü bulundu Kısa bir süre sonra ise nehir kenarında isimsiz bir başka adamın cesedi bulunmuş ve talihsiz adamın kimliğinin tespiti için de polis robot resmini çizerek basına dağıtmıştı.

Onlar da ölü bulundu Kanıtları inceleyen polis, kayıp oldukları ifade edilen 19 yaşındaki Kam McLeod ve 18 yaşındaki Bryer Schmegelsky'nin üç cinayetin baş şüphelisi olduğunu ve kaybolmalarının ölümlerle bağlantılı olduğu ifade etmişti.

Onlar da ölü bulundu Komiser Yardımcısı Jane MacLatchy, gençlerin cesetlerinin Nelson Nehri'nin kıyısında bulunduğunu açıkladı.

Onlar da ölü bulundu Cinayetlerin baş şüphelisi olan gençlerin cansız bedeninin, geçen ay çaldıkları aracın bulunduğu yerden yaklaşık beş kilometre uzakta olduğu belirtildi.

Onlar da ölü bulundu Komiser yardımcısı gençlerin nasıl öldüğünü ve ne zamandır ölü olduklarını ise açıklamadı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkanada