UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜMİT ERDİM'DEN KİLO AÇIKLAMASI!

Bundan iki yıl öncesine kadar fazla kilolarıyla başı dertte olan oyuncu Ümit Erdim, şimdilerde zayıf haliyle dikkatleri üzerine çekiyor.

ÜMİT ERDİM'DEN KİLO AÇIKLAMASI!

Geniş kitleler tarafından Hayat Bilgisi dizisi ile tanınan ve fazla kilolarıyla dikkat çeken oyuncu Ümit Erdim, kısa bir süre önce geçirdiği mide ameliyatı sonrasında hızlı bir şekilde kilo kaybetmiş ve yeni görüntüsüyle övgü toplamıştı. Ancak zaman geçmesine ve Erdim’in kilo vermeye devam etmesiyle birlikte şimdilerde genç oyuncu için tehlike çanlarının çalmaya başladığı iddia edildi. İçinde bulunduğumuz gün bir magazin programında Ümit Erdim’in 69 kiloya düştüğüne dair yaptığı açıklamaya yer verilirken, başarılı oyuncunun kontrolsüz bir şekilde kilo kaybetmeye başladığı iddia edildi.

ÜMİT ERDİM’DEN AÇIKLAMA

Hakkında çıkan haberleri büyük bir soğukkanlılıkla takip eden oyuncu Ümit Erdim, günün ilerleyen saatlerinde instagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak sağlık durumunun iyi olduğunu ve kontrollerini aksatmadığını söylerken yazılıp çizildiği gibi korkutucu bir durumun olmadığını söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÜMİT ERDİM