UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EBRU POLAT AHLAKSIZ TEKLİFİ İFŞA ETTİ!

Şarkıcı Ebru Polat, kendisine mesaj atarak tekne hediye etmek isteyen kişiyi sosyal medya hesabından ifşa ederek ateş püskürdü.

EBRU POLAT AHLAKSIZ TEKLİFİ İFŞA ETTİ!

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ve yeni şarkısını çıkaran Ebru Polat, Instagram'dan kendisine gönderilen bir mesajı ifşa etti. Polat, sürat teknesi kullanırken çektirdiği fotoğrafını göndererek kendisine tekne hediye etmek isteyen kişinin mesajlarını paylaşarak sitem etti.

"SİZE TEKNE HEDİYE EDEBİLİRİM"

Yeni şarkısı Haydi Şimdi Gel'i hayranlarıyla buluşturan Ebru Polat, yoğun iş temposunun yanı sıra tatilin de keyfini çıkarıyor. Önceki gün sürat teknesi kullanırken video çektiren ve bu anları Instagram hesabından yayınlayan Polat'a bir kullanıcı mesaj göndererek şunları yazdı: "Müsait olduğunuzda benim teknemi de kullanabilirsiniz. Hatta size tekne hediye edebilirim, tabii ki de isterseniz."

"HADLERİNİ BİLSİNLER"

Gelen teklif karşısında sinirlerine hakim olamayan Polat, mesaj atan kişinin adını gizleyerek "Bunu özellikle buraya koyuyorum, bir daha bu tarz mesajlar alırsam, isim ile birlikte paylaşacağım ona göre. Bir b.k bilmiyorlar bari hadlerini bilsinler." dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREBRU POLAT