UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Instagram çöktü mü? Sosyal medya organları içinde en fazla kullanılan Instagram'da kısa süre önce ana sayfanın yenilenmeme sorunu yaşanıyor.

İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Bir çok kullanıcı konuyla ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. İşte Instagram çöktü mü? Neden sayfa yenilenmiyor? Ne zaman düzelecek? Sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

 

Instagram çöktü mü? Bir çok kullanıcı konuyla ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. Sosyal medya organları içinde en fazla kullanılan Instagram'da kısa süre önce ana sayfanın yenilenmeme sorunu yaşanıyor. İşte Instagram çöktü mü? Neden sayfa yenilenmiyor? Ne zaman düzelecek? Sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Instagram çöktü mü soruları popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulaması olan Instagram kullanıcıları tarafından merak konusu oldu. Instagram uygulamasına giriş yapmak isteyen kullanıcılar akış yenilenmeme problemi ile karşılaştılar.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Sosyal medya kullanıcıları Instagram'ın çöktüğünü twitter hesaplarından paylaştı. Konuyla ilgili henüz yetkililerden açıklama gelmedi. İnternet üzerinden Instagrama girmeye çalışan kullanıcılar ise aşağıdaki tablo ile karşılaşıyorlar.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİNTAGRAM