UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ YARIŞMACIDAN SKANDAL CİNSEL İLİŞKİ İTİRAFI!

İngiltere'de yayınlanan ve kameralar önünde cinsel ilişki sahneleriyle tepki toplayan Aşk Adası programı, geçtiğimiz günlerde final bölümü yayınlanmasına rağmen hala adından söz ettiriyor. Yarışmacılardan Maura Higgins'in, partneri Curtis Pritchard ile ilgili yaptığı cinsel ilişki itirafı, İngiliz basınında bomba etkisi yarattı.

ÜNLÜ YARIŞMACIDAN SKANDAL CİNSEL İLİŞKİ İTİRAFI!

Aşk Adası yarışmacılarından 28 yaşındaki İrlandalı model Maura Higgins'in, son bölümlerde 23 yaşındaki dansçı partneri Curtis Pritchard ile ilişkiye girmek isteyip reddedilmesi günlerce konuşulmuştu.

Maura, canlı yayında Curtis Pritchard'ın battaniyesinin altına girip kendisine sokulmuş, Curtis ise 'Bu gece olmaz' diyerek partnerini reddetmişti.

Maura, The Sun gazetesi'ne verdiği bir röportajda, programda birçok kez Curtis ile ilişkiye girme teşebbüsünde bulunduğunu ama başarılı olamadığını itiraf etti.

Öyle ki Maura, programdan sonra Curtis ile buluşup ilişkiye girdiklerini ve bunun beklemeye değer olduğunu, Curtis'in performasına 10 üzerinden 10 verdiği söyledi.

Maura, partneri tarafından reddedilmesini ise Curtis'in odada başka insanlar olduğu için bundan rahatsız olmasına yordu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERaşk adası