UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OYUNCU METİN YILDIZ’A ŞİDDET DAVASI! “HARÇLIĞINI BEN VERİYORDUM"

Oyuncu Metin Yıldız ve eski sevgilisi Gözde Kayra arasında sular durulmuyor. Kayra, Yıldız tarafından şiddete uğradığını öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

OYUNCU METİN YILDIZ’A ŞİDDET DAVASI! “HARÇLIĞINI BEN VERİYORDUM"

Çok Güzel Hareketler'le tanınan oyuncu Metin Yıldız’ın eski sevgilisi Gözde Kayra, kendisine psikolojik ve fiziksel şiddete uyguladığını iddia ederek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Kayra, Metin Yıldız’ın yaptığı tüm açıklamaların internetten kaldırılmasını ve hakkında şerefe karşı işlenen suçlar, özel hayata ve hayatın gizli alanına karşı suçlar kapsamında dava açılmasını talep etti.

Gözde Kayra, oyuncu için dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: "En son yaşanan olayda Metin Yıldız sarhoş bir şekilde sevgilisini darp etmeye başlamıştır. Gözde Kayra, Yıldız’ın elinden kurtularak kendisini yatak odasına kilitlemiş ve polisten yardım istemiştir. Taraflar arasında çıkan çoğu tartışmanın sebebi Metin Yıldız’ın uzunca bir süre geliri olmasına rağmen sevgilisinden aldığı ya da başka bir vasıtayla eline geçen parayı alkole harcamasıdır."

Avukat, şikayet dilekçesinde Yıldız’ın suçlamalar sonrası yaptığı, “İlişki boyunca şiddet gören bendim. Gözde’nin ‘kişiye bağımlı hasta’ raporu var. Ayrılmak istedim diye kaldığım otel odasını ateşe verdi. Beni bacağımdan bıçakladı.” açıklamasına da değindi. “Yangın olayı bir kazadır. Gözde Kayra’nın böyle bir hastalığı da yoktur. Kendisinin şiddet gören bir erkek olduğunu açıklaması gerçekdışıdır. Kayra’nın kendisini bıçakladığını dile getirecek kadar ileriye gitmiştir. Hakkında şerefe karşı işlenen suçlar, özel hayata ve hayatın gizli alanına karşı suçlar kapsamında dava açılmasını talep ediyoruz.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETİN YILDIZ  GÖZDE KAYRA