UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“KURTARIN BENİ ŞU KADINDAN!”

Komedyen Sefa Doğanay, kendisini iki yıldır sosyal medyada rahatsız eden takipçisi Kuduret D. hakkında suç duyurusunda bulundu. Takipçinin; tehdit, hakaret ve huzur bozma suçlarından beş yıl hapsi istendi.

“KURTARIN BENİ  ŞU KADINDAN!”

Komedyen Sefa Doğanay, geçtiğimiz Ocak'ta Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na giderek kendisini rahatsız eden bir kadın hayranı hakkında suç duyurusunda bulundu. Doğanay dilekçesinde; Kuduret D.'nin kendisini saplantı haline getirdiğini, sosyal medyadan iki yıldır kendisini rahatsız ederek ölüm tehdidinde bulunduğunu belirtti. Doğanay, konuyla ilgili şöyle konuştu: "Evimin kapısına kadar geldi ama güvenliği geçemedi.

Kendisini ne görmüşlüğüm, ne görüşmüşlüğüm var. İş, ölüm tehditlerine kadar varınca adliyeye geldim. Kız arkadaşımı da tehdit etmişti. 4 aylık uzaklaştırma kararı aldırmıştım. Çocuğu varmış üzüldüm, şikayetimi çektim. Ama ses kayıtlarıyla birlikte çok ağır tacizde bulununca tekrar şikayete geldim."

SUÇLAMAYI REDDETTİ

Kuduret D. ise, Doğanay'ı tanıdığını ancak 2018 Aralık ayından sonra onunla iletişime geçmediğini, başka kişilerin kendisiymiş gibi Doğanay'a mesaj atmış olabileceğini belirterek suçlamayı reddetti.

Soruşturma sonunda Kuduret D.'nin tehdit suçundan iki yıl, hakaret suçundan iki yıl, kişilerin huzur ve sükununu bozma suçundan da bir yıl olmak üzere beş yıla kadar hapis cezası alması talep edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEFA DOĞANAY