UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MESUT ve AMİNE ÖZEL HOCA ARIYOR!

Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe, Osmanlı tarihi hakkında özel ders alacak. Özil, eşi Amine Gülşe İle birlikte tarih öğrenmek için özel tarih hocası arıyor.

MESUT ve AMİNE ÖZEL HOCA ARIYOR!

Takvim’in özel haberine göre Mesut Özil, tarihini bilmeyenlere ders veren bir karara imza attı. Özil ve eşi Amine Gülşe, Osmanlı hakkında özel ders alacak.

Almanya'da doğup büyüyen ve kariyerini son yıllarda İngiltere'de sürdüren Mesut Özil, memleket sevgisini attığı her adımla gösteriyor... Haziran'da evlendiği 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile Londra'daki 35 milyon euro yani yaklaşık 215 milyon TL'lik malikanede yaşayan Özil, evde Osmanlı ve Türk rüzgarı estirmişti. Malikanesindeki birçok eşyayı Türkiye'den getirten ve duvarına Sultan III. Selim'in tablosunu astıran yıldız futbolcu, Osmanlı'ya olan merakını bir kez daha gözler önüne serdi. 'Diriliş Ertuğrul' ve 'Payitaht: Abdülhamid' dizilerini merakla seyreden Mesut Özil'den tarihi bir karar geldi... Özil'in çevresine göre; yıldız futbolcu ve eşi, Osmanlı İmparatorluğu hakkında daha geniş bilgiye sahip olmak için özel ders alacak. Ünlü çift, şimdilerde yakın dostları aracılığıyla Londra'da yaşayan Türk bir tarih uzmanı arayışında....

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmesut özil  amine gülşe