UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘AYNEN AYNEN’ DİZİSİ BOMBA GİBİ GELİYOR!

Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın başrollerini paylaştığı, ‘Aynen Aynen’ dizisi bomba gibi geliyor…

‘AYNEN AYNEN’ DİZİSİ BOMBA GİBİ GELİYOR!

Dünyanın en çok izlenen video izleme ağı Youtube’da yeni nesil bir internet dizisi başlıyor. Başrollerini sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla bir fenomene dönüşen sevilen oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve oynadığı başarılı yapımlarla Adından söz ettiren Nilperi Şahinkaya’nın yer alacağı dizi, kadın-erkek ilişkisinin eğlenceli yanlarını ekrana taşıyacak.

Alper Erze’nin kaleminden çıkan Aynen Aynen dizisi, aynı isimli Youtube kanalında yayınlanarak izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmayı amaçlıyor. Games Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Yunus Ozan Korkut yer alıyor.

Başrolde Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya var. Son zamanlarda imza atılan başarılı işlere bir yenisi daha ekleniyor. Dizi sektöründe yaşanan gelişmelerle birlikte alışkanlıklar da değişiyor ve birçok yapım TV’nin yanı

sıra dijital platformlarına taşınıyor. Dönemin en önemli oyuncularını bir araya getirecek olan Aynen Aynen, uzun dizi saatlerinin aksine 10 dakikadan daha kısa sürede ikili ilişkilerdeki olaylara eğlenceli bir pencereden bakacak. Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın enerjisiyle Youtube dinamiklerine uygun olarak hazırlanan dizi, yeni neslin ilişkilere bakış açılarına da ışık tutacak.

Zıtlıklar ve çelişkilerle güldürecekler. 1 Ağustos itibariyle her Perşembe izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Aynen Aynen isimli dizi her bölüm, ilişkinin evrelerini ve çiftlerin bu evrelerde yaşadıklarını komik bir biçimde ekrana yansıtacak. İzleyen herkesin kendisinden bir şeyler bulacağı dizi, kadın-erkek ilişkilerinde ‘Ne kadar kendimiz olabiliyoruz’ sorusunu eğlenceli bir şekilde irdeleyecek.

Emir ve Nil karakterlerinin tanışmasıyla başlayacak olan dizide seyirciler, bu iki  eğlenceli karakterin ilişkilerinde karşılaşacakları meselelere verdikleri tepkileri izleyecek. Hem ilişkide kendilerini karşı tarafa göstermek istedikleri hallerinin hemde aslında sahip oldukları gerçek düşüncelerin yarattığı zıtlıkları ekrana yansıtacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAynen aynen  Uraz