UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

REKLAM DÜNYASINDA DEV TRANSFER!

Medya planlama dünyasında bir dönemin sonuna yaklaşıyor!.. Artık firmalar bütçelerinin boşa harcanmadığından emin olmak istiyor. Hedeflediği kitleye ulaşabilmek istiyor. Geleneksel, adeta “copy-paste” halini almış planlamalardan kurtularak alternatifler üreten ajanslarla çalışmak istiyor. İşte Türkiye’nin en önemli ve güzide markalarından Evyap da bu düşünceyle dönemin yıldızı parlayan ajanslarından MGMedia ile anlaştı.

REKLAM DÜNYASINDA DEV TRANSFER!

Reklam dünyasında bir devir kapanıyor.

Büyük diye tabir edilen kanalların bile artık yüzde 6-7 share bandında kalması ve others’ın yüzde 40 Share’lere kadar yükselmesiyle firmalar da hedeflediği kitlelere ulaşmak için alternatif yollar üreten ajanslarla çalışmak istiyor.

Kısacası eskiden beri gelen alışkanlıklarla “copy-paste” yapılan planlama sistemi artık tarihe karışıyor.

Nitekim firmalar da bu süreçte bu alternatif yolları üretebilecek ajanslarla çalışmak için konkur sürecine giriyor.

Ve işte Türkiye’nin en önemli ve güzide markalarından Evyap da bu düşünceyle dönemin yıldızı parlayan ajanslarından MGMedia ile anlaştı.

Evyap’ın Nisan ayında başlattığı konkur sürecini ise MGMedia kazandı.

Duru, Arko Men, Arko Nem, Evy Baby, Emotion, Privacy, Activex ve Fax gibi kişisel bakım kategorisindeki önemli markaları bünyesinde bulunduran ve en önemli reklamveren şirketler arasında yer alan Evyap’ın tüm medya planlama ve satın alma faaliyetleri için seçtiği medya ajansı, MG Media oldu.

MGMedia, Evyap adına üstleneceği medya planlama ve satın alma çalışmalarına Ağustos 2019 itibarıyla başlayacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREVYAP  MGMEDİA