UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ INSTAGRAM FENOMENİ EVİNDE ÇIPLAK HALDE ÖLÜ BULUNDU!

Rusya'da ismi Ekaterina K olarak açıklanan 24 yaşındaki Instagram fenomeni, Moskova'daki evinde çıplak halde ölü bulundu.

ÜNLÜ INSTAGRAM FENOMENİ EVİNDE ÇIPLAK HALDE ÖLÜ BULUNDU!

Rusya'da ismi Ekaterina K olarak açıklanan 24 yaşındaki Instagram fenomeni ve dermatoloji uzmanı, Moskova'daki evinde boğazından bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Cesedi bir bavulun içinde çırılçıplak soyulmuş halde bulunan talihsiz bloggerın, dermatoloji uzmanlığı yanında cinsel yollarla bulaşan hastalıklar uzmanı olduğu da belirtildi.

Ekaterina, anne ve babasının telefonlarına cevap vermeyince, aile durumu evin sahibine bildirdi. Ev sahibinin çağırdığı polis eve girip arama yaptı ve Ekaterina'nın cesedi çıplak bir şekilde bavulun içine sıkıştırılmış olarak bulundu.

Ekaterina'nın boğazının yanısıra vücudunun diğer yerlerinde çok sayıda bıçak izine rastlandı. Saldırganın yakalanması için soruşturma başlatan polis, cinayetin kıskançlık meselesi yüzünden işlendiği ihtimali üzerine duruyor.

Rusya Ulusal Medikal Üniversitesi'nden mezun olan Ekaterina'nın, son zamanlarda 52 yaşındaki bir adam ile ilişkisi olduğu ve beraber tatile gitmeyi plandıkları belirtildi. Ekaterina, ayrıca Moskova'da yapılan bir güzellik yarışmasına katılmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERINSTAGRAM FENOMENİ