UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MEDYA DANIŞMANINDAN REYNMEN'E DESTEK!

Ünlü medya danışmanı Selim Akar son günlerde çok konuşulan ünlü Youtuber Reynmen ile ilgili konuştu.

ÜNLÜ MEDYA DANIŞMANINDAN REYNMEN'E DESTEK!


Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akar, Reynmen ile ilgili şu sözleri paylaştı:


“Aslında Herkes gibi Yusuf Aktaş namı diğer reynmen bence de bundan çok mutlu. Ailesi ve dostlarından başka kimseyi takmıyor. Krallığını ilan edebilecek başarıdayken ve bu başarıyı kutlarken bile kendi olmaktan vazgeçmiyor. 

Savaşı kimseden daha iyi olduğu ispatı üzerine kurulu değil. Bence sadece sosyal medyada markasına sahip çıkan ve onu seven insanlara saygı duyulması için bu öfkesi çünkü ona ailesi manav tezgâhında çalıştığı yıllarda ilk terazide bile adaletli olmayı öğretmiş bu vesileyle başarısını Adaletsiz bulanlara cevabı düzen bozan sözcüklerle kendi anlatımı ile oluyor.


Şarkılarıyla ünlenmeden önce Selim Akar Sorarsa’ya yapmış olduğumuz röportajımız 1.000.000 izlenmeye yaklaşırken tartışmaların daha fazla merak uyandırdığı daha büyük kitlelere ulaşan Reynmen başarısının kefiliyim.

Derdi şöhret para olsa kendisine teklif edilen ve özellikle büyük çoğunluğu bana gelen bu milyonluk konser anlaşmalarına evet derdi. 

Derdi ne şöhret , ne para derdi bence kendi olmak olan bu adam sadece alkışlanmalı. Not; Eğer bu başarı Reynmen’in bu izlenme başarısı ve büyük yansıması satın alınarak yapılabiliyor olsa Ben bu başarıyı satın almayacak bir sanatçı tanımıyorum. Sahte olan bu piyasada Gerçek Kalma Savaşın İçin Tebrik Ederim.”



 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERselim akar  reynmen